Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

pa ja sam imala druga Viktora i svi smo ga zvali Vita

E, da super, samo sto u CG ako si Jovan zovu te Jovo, a ne Jova, a Petar nije Pera ili Peca nego Pero, eventualno Peki.
Tako ti mom sinu ostaje Vico (sa c kao cirilica) i Vito, eventualno Viki (na sta ja odmah pomislim na Miljkovic)
Elem, znam zenu koja svom Viktoru tepa "Tosko" zbog onog Vik TOR...
A, sta znam, valjda to dodje spontano.

E, da super, samo sto u CG ako si Jovan zovu te Jovo, a ne Jova, a Petar nije Pera ili Peca nego Pero, eventualno Peki.
Tako ti mom sinu ostaje Vico (sa c kao cirilica) i Vito, eventualno Viki (na sta ja odmah pomislim na Miljkovic)

Ја имам кћерку Ангелину-Јелену и зовемо је НИНА.Дај детету надимак какав хоћеш и инсистирај на њему и зваће га како ти кажеш.
ПРОВЕРЕНО;)

pa i ljepše je jovo...nego ..jooovaaa...:)

znam, ali moj chovek i ja nikako ne mozzemo da se dogovorimo oko nekog, bilo kog mushkog imena....
ja sam volela da mi se sin zove istok ili jug... :D
ae, reko` kad necesh istok, neka bude jug...
ali nece da chuje...
a ja necu da mi se sin zove luka, npr.
ima ih stotine.
i tako...
ur raskoraku smo...

mislim, mamina koleginica je sinu dala ime gedeon i tepa mu gedza.
to se zove osakatiti dete. :lol: :lol:

Jug , Istok :roll::roll::roll::roll:

Dajte bre detetu normalno neko ime kakve veze ima da li takvih imena ima na stotine ili ne. Najbolje da se zove Istok :roll::roll::roll: Bilo bi ga blam da kaze kako se zove.Pa jos ako bi ga nazvali Isa jos bi neko pomislio da je neki balija. Ubacite 10-ak normalnih imena u sesir i izvucete jedno i eto.

Ili nazovite ga Torrente :D:D:D:D:D

Ili evo recimo Tadej , Trifun....

Jug , Istok :roll::roll::roll::roll:

Dajte bre detetu normalno neko ime kakve veze ima da li takvih imena ima na stotine ili ne. Najbolje da se zove Istok :roll::roll::roll: Bilo bi ga blam da kaze kako se zove.Pa jos ako bi ga nazvali Isa jos bi neko pomislio da je neki balija. Ubacite 10-ak normalnih imena u sesir i izvucete jedno i eto.

Ili nazovite ga Torrente :D:D:D:D:D

Ili evo recimo Tadej , Trifun....
kakve veze ima... :D
meni se istok svidja...
a i jug...

kad bi moglo josh u kompletu - jug bogdan...
to bi bio hit. :D

al` pazite kad utvrdim u subotu da sam dzabe torokala na ovoj temi i podignem temu:
"recite mi neka zzenska imena?" :lol: :lol:

kakve veze ima... :D
meni se istok svidja...
a i jug...

kad bi moglo josh u kompletu - jug bogdan...
to bi bio hit. :D

al` pazite kad utvrdim u subotu da sam dzabe torokala na ovoj temi i podignem temu:
"recite mi neka zzenska imena?" :lol: :lol:

Pa sto nebi moglo u kompletu,ja samn mojoj kcerki dala ime Angelina Jelena a deveri mi se zovu Jovan Serafim i Vasilije Vuk

u čemu je poenta u dva imena,a na kraju te ipak zovu trećim ? :rolleyes:

Pa u tome da se svekar i svekrva nisu mogli dogovopriti oko izbora imenapa su dali oba a sto se mene tice meni se svidela ta kombinacija ali mi se nisu svideli nadimci koji idu uz njih Andja,Jela,Jeca,Lina,Gina,,,, pa sam detetu dala nadimak koji se meni svidja a dovoljno je kratak da ga sama zapamti:cool:
A ne,stalno cu je zvati punim imenom ,treba ce mi po sata da je dozovem;)

Pa u tome da se svekar i svekrva nisu mogli dogovopriti oko izbora imenapa su dali oba a sto se mene tice meni se svidela ta kombinacija ali mi se nisu svideli nadimci koji idu uz njih Andja,Jela,Jeca,Lina,Gina,,,, pa sam detetu dala nadimak koji se meni svidja a dovoljno je kratak da ga sama zapamti:cool:
A ne,stalno cu je zvati punim imenom ,treba ce mi po sata da je dozovem;)

hehe...šta bi onda bilo da se umiješala i bliža i dalja rodbina ? :)

a i ne mora da ima nadimak...znam dosta jelena,koje svi zovu samo jelena...a nina može biti i ime...tako da mi je sasvim logično,ako ćeš nekoga čitav život zvati nina...pa,daj mu onda to i ime...:)

mislim,nekako mi to sa dva imena malo glupo...dijete niko neće zvati punim imenom, kao što i ti reče...a i ono samo više neće znati kako se zove...i koje mu je u stvari ime...
no,ukusi su različiti...a i zvuči kraljevski...:)

Back