Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

Sve samo da nisu Tina, MIna, Ena, Nina... Lea, Lara, Tea, Tara...

Muka me hvata od tog pomodarstva. Sve klinke danas imaju imena k'o da si ušao u striptiz klub ili otvorio oglase za "masažu".

Ne kažem ni da treba da se zovu Milisava ili Živomirka, ali imamo dovoljno lepih i "normalnih" imena poput Andjelija, Jelena, Aleksandra, Mirjana, Natalija, Tatjana, Milica, Jovana, Ivana...

Ne obeležavajte decu sa Lavovima, Iskricama i sličnim budalaštinama kojima prigradski hipsteri pokušavaju da iskažu kreativnost. Razmišljajte o tome da to "dete" treba da živi 80 godina (zdravlja Bože) i da nosi pečat pomodarstva i malogradjanštine svojih roditelja. Čovek treba sam da se "obeleži" u životu nekim postignućem, a ne da jedino čime se ističe bude kretenasto ime.

Muka me hvata od tog pomodarstva. Sve klinke danas imaju imena k'o da si ušao u striptiz klub ili otvorio oglase za "masažu".

Ne kažem ni da treba da se zovu Milisava ili Živomirka, ali imamo dovoljno lepih i "normalnih" imena poput Andjelija, Jelena, Aleksandra, Mirjana, Natalija, Tatjana, Milica, Jovana, Ivana...

Ne obeležavajte decu sa Lavovima, Iskricama i sličnim budalaštinama kojima prigradski hipsteri pokušavaju da iskažu kreativnost. Razmišljajte o tome da to "dete" treba da živi 80 godina (zdravlja Bože) i da nosi pečat pomodarstva i malogradjanštine svojih roditelja. Čovek treba sam da se "obeleži" u životu nekim postignućem, a ne da jedino čime se ističe bude kretenasto ime.

Bravo kralju!
Ne bih ništa dodao, ali bih sve ponovio.

jbg meni su ova dugacka bzvz ima ih kolko oces,nije da se razlikuje nego necu da zovem dete po nekom omtazenom iz okoline

Posto se ne zna hoce li biti djevojcica ili djecak, a buduci roditelji su u dilemi oko imena, ako Vi imate neke fine prijedloge, dobro ce doci! Hvala! P.S. Beba se ocekuje krajem novembra.

Nisam mogla a da ne primetim da ovo dete ima vec 14 godina. Ala vreme leti. Ostaricemo na krsti. :zcepanje:
(Govorim o prvoj poruci postavljaca teme).

Inace da ne trolujem evo mojih imena:

Mihajlo
Damjan

Back