Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Koji uzas, sunce ti kalajsano. Napukli ljudi skroz na skroz.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, Niksa, Njegos, Dimitrije, Mihajlo, Lazar, Aleksa.
, Anika, Ana, Elena, Eva, Jana, Petra.E, moj druze, izgleda da dugo nisi bio ovde?![]()

NABUKODONOSOR? Ovo ne mogu ni da izgovorim a kamo li napišem...![]()

NABUKODONOSOR? Ovo ne mogu ni da izgovorim a kamo li napišem...![]()

A muška Tarzan, Vinetu i Terminator.........lepa romska klasična imena

Koja budala. Dao je detetu ime vladara koji veze sa Srbima nema. A mi imamo tako lepa vladaraska imena - Stefan, Dušan, Lazar, Aleksandar...
A imena tipa Joakim i slična proseravanja - bolje onda deci dajte imena Timotije ili Sofronije.![]()
aj sto je on budala, al sto je i zena dozvolila da takvo ime natakne detetu, ne mogu da razumemU poslednje vreme svaka druga devojcica je: LARA, LORA, LUSI…. Pitam se sta je tim ljudima? Nekad smo ta imena davali kucicima.
Najnoviji fenseraj je da se daju 2 imena, pa tako u komsiluku imamo bepca koji se zove ANA UNA.
Mis’im, koja inventivnost! Ne znam sto su se trudili i tako je svi zovu Ana.
A da, imamo i UNU MIU.
Pre neki dan ,imao sam cast sa mladim gospodinom NABUKODONOSOROM - sinom mog kolege (koji je, btw, genije za IT, ali o istoriji provereno nema pojma).
Sad cekam da upoznam i Agamemnona, Ahila, Elektru…..

aj sto je on budala, al sto je i zena dozvolila da takvo ime natakne detetu, ne mogu da razumemono...ne volim ni ja dedovska imena i imena koje ima svaki drugi momcic, al bas u "originalnosti" da dodjes do vavilona mi i nije bas jasno. jos da dobije ceru, pa da joj da ime semiramida, i uspeo je u zivotu
![]()

ma ja razumem i da žena ima slične stavove po tom pitanju
al ne razumem kako su u opštini dozvolili da se takvo ime upiše u matičnu knjigu rođenih
e to ne ratumem

A Jamesdin

Koja budala. Dao je detetu ime vladara koji veze sa Srbima nema. A mi imamo tako lepa vladaraska imena - Stefan, Dušan, Lazar, Aleksandar...
A imena tipa Joakim i slična proseravanja - bolje onda deci dajte imena Timotije ili Sofronije.![]()
Pa sta ce jadni opstinari? Ne postoji pravilnik o nepozeljnim imenima.![]()