Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinoć sam pročitala negdje da država nije obavezna javno reći da je upotrebljen zvučni top.
Evo samo deo sta drugi pisu u OSIN u o tome
20250316_123701.jpg

...

Polako se klupko satanistickog zla odmotava... :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Нова сазнања: „Употребљен је звучни топ Џенезис који је увезао Југоимпорт“​

https://srbin.info/drustvo/nova-saz...vucni-top-dzenezis-koji-je-uvezao-jugoimport/

Americko zlo uvezeno preko Izraela:

Itekako opasno i štetno po zdravlje:

Svedocenje:

Nalogodavac i najavljivac:

Bokan najavio zločin:

...
Masa onih što su bili sinoć tamo ima neke "posledice" od trovanja sa n1 i drugih tv stanica.Ono je bio vetar.A vetar pročišćava,a tamo je bilo dosta (nemam prigodnu reč) pa je vetar dobrodošao da oduva tu negativnu energiju naroda koji ima sve a opet mu je malo.Pogledaj raspored zvezda nad Srbijom juče i biće ti jasno o čemu se radi. :D

Evo pogledao sam, uopće nije isključeno da je taj LRAD, ali koja država bi ti uopće prodala tu tehnologiju, koja je praktički vojna tajna i imaju je samo tri države na svijetu?
Ne znam, možda neki prastari, sirotinjski LRAD, koji Ameri, Izraelci i Rusi uvaljuju drugim državama.

Ona drzava koju ti bas i ne volis... 😁

...

...

https://srbin.info/drustvo/nova-saz...vucni-top-dzenezis-koji-je-uvezao-jugoimport/
Evo guglao sam, jedino što je izašlo je neko ozvučenje koje Hyundai ugrađuje u svoje aute.

Hyundai-Genesis-Audio-5.jpg

Drugim riječima, netko okrenuo ključ u Insteru, player malo glasnije zasvirao "Duni vjetre preko jetre", a prosvjednici zapaničili i razutekali se.

Prdnuti u čabar​

Toliko nešto zajebati da te ne mogu izvući ni stariji brat u vojsci, ni ćale koji ima pištolj, ni to što imaš veći bager. Zajedno.

Koristi se kad gotovo da nema izlaza iz govana u koje si upao.

Kad najjači klinac u školi ide ka tebi s ciljem da ti rascopa lobanju ili istetovira svoju pesnicu na tvom čelu.
Kad pogubiš sve pare na kladži ili kojekude, a znaš da nećeš imati sutra za lebac.
Kad izgubiš posao, ostavi te žena, slupaš kola i banka ti uzme kuću koju si stavio pod hipoteku da bi ženi omogućio svašta i kupio ta ista kola. I na kraju upadneš u šaht, jer su cigani odneli poklopac.

Itd...

Primer :E, sad sam stvarno prdnuo u čabar...

Dakle, opozicija je prdnula u čabar i napravila vetar. 😆

...

Americko zlo uvezeno preko Izraela:

Itekako opasno i štetno po zdravlje:

Svedocenje:

Nalogodavac i najavljivac:

Bokan najavio zločin:

...
I onda se pitamo ko je to klao u ratovima 90tih u nase ime?

Pa se pitamo zasto naa svet osudjuje, a mi smo jel neviini?

Odgovor je i debilima jasan, dobijamo ga svaki dan u lice posprdno sa ekrana gde decidno kazu i ne stide sa, da i milion srba izgine njih zabole.

I ne zavaravajte se, ono juce je bila samo njihova pretnja. Demonstracija. Sledeci put ce biti na hiljade mrtvih.

Ako ne shvatite na vreme i oni najkolebljiviji, sa kojim bolesnicima ovde imate posla. Bolesnicima koji su zavili Srbiju u crno jos od 1945. Koji su klali i ubijali srbe kao oslobodioci i postavljali svoju raspojasanu decurliju za namesnike. Bolesnici koji menjaju kape, ali koji ne menjaju koljacku krv.

Zivi bili pa videli. Ako se osvestite dok jos ima vremena.

Simptomi i oštećenja koja se mogu javiti nako upotrebe zvučnog topa:
-nelagodnost
-bol u ušima
-dezorjentacija
-mučnina
-vrtoglavica
-bol
-privremeni gubitak sluha
-glavobolju
-oticanje-gubitak ravnoteže
-ne isključuje se ni smrtni ishod
Što više vreme odmiče, svi ti simptomi ne moraju da se povezuju sa nekakvim delovanjem zvučnog topa o kojem se i dalje slabo zna.

Masa onih što su bili sinoć tamo ima neke "posledice" od trovanja sa n1 i drugih tv stanica.Ono je bio vetar.A vetar pročišćava,a tamo je bilo dosta (nemam prigodnu reč) pa je vetar dobrodošao da oduva tu negativnu energiju naroda koji ima sve a opet mu je malo.Pogledaj raspored zvezda nad Srbijom juče i biće ti jasno o čemu se radi. :D
I bas naso da dune ekskluzivno na potezu od Slavije do Terazija? Oce to ..

I onda se pitamo ko je to klao u ratovima 90tih u nase ime?

Pa se pitamo zasto naa svet osudjuje, a mi smo jel neviini?

Odgovor je i debilima jasan, dobijamo ga svaki dan u lice posprdno sa ekrana gde decidno kazu i ne stide sa, da i milion srba izgine njih zabole.

I ne zavaravajte se, ono juce je bila samo njihova pretnja. Demonstracija. Sledeci put ce biti na hiljade mrtvih.

Ako ne shvatite na vreme i oni najkolebljiviji, sa kojim bolesnicima ovde imate posla. Bolesnicima koji su zavili Srbiju u crno jos od 1945. Koji su klali i ubijali srbe kao oslobodioci i postavljali svoju raspojasanu decurliju za namesnike. Bolesnici koji menjaju kape, ali koji ne menjaju koljacku krv.

Zivi bili pa videli. Ako se osvestite dok jos ima vremena.
Polako s klanje .... nisi se ni rodio 1990

AVtihrist samo ubrzava poslednje dane...

I to je radosna vest !!! 🥳🥳🥳

...
Ne kažem da ničega nije bilo, ali prenapuhivanjem događaja oporba neće postići puno, samo će biti svrstana u tabor lažova, poput SNS-a.
Sad kada smo se dotakli Baje, ovdje je netko od anti-SNS ekipe na forumu hladno ispalio da Bajica ima hrvatske papire, što sam na prvu i povjerovao zbog nadimka, pa sam mislio da je Krajišnik.
Izguglam lika, kad ono Crnogorac, Bosanac ili Hercegovac, znači niđe veze.
Odakle njemu hrvatski papiri?
Tko bi mu ih dao?
To je kao da ja sada izvučem iz guzice da Thompson ima srpsko državljanstvo.

Malo je...Pumpaj tu cifru :D
Греси се испаштају двосмерно. На земљи кроз потомке, а на небу у огњеном језеру.
Тако да не знам шта су твоји преци радили али сигурно ништа добро чим их је Бог казнио тиме да им потомак буде снс бот.

Back