Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
Ne razumem ...pojasniKako ce ovaj da moli kada se zavrsi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem ...pojasniKako ce ovaj da moli kada se zavrsi.
Evo samo deo sta drugi pisu u OSIN u o tomeSinoć sam pročitala negdje da država nije obavezna javno reći da je upotrebljen zvučni top.
Masa onih što su bili sinoć tamo ima neke "posledice" od trovanja sa n1 i drugih tv stanica.Ono je bio vetar.A vetar pročišćava,a tamo je bilo dosta (nemam prigodnu reč) pa je vetar dobrodošao da oduva tu negativnu energiju naroda koji ima sve a opet mu je malo.Pogledaj raspored zvezda nad Srbijom juče i biće ti jasno o čemu se radi....
Polako se klupko satanistickog zla odmotava...![]()
![]()
Нова сазнања: „Употребљен је звучни топ Џенезис који је увезао Југоимпорт“
https://srbin.info/drustvo/nova-saz...vucni-top-dzenezis-koji-je-uvezao-jugoimport/
Americko zlo uvezeno preko Izraela:
Itekako opasno i štetno po zdravlje:
Svedocenje:
Nalogodavac i najavljivac:
Bokan najavio zločin:
...
Sa Izraelom su trgovali neštoEvo pogledao sam, uopće nije isključeno da je taj LRAD, ali koja država bi ti uopće prodala tu tehnologiju, koja je praktički vojna tajna i imaju je samo tri države na svijetu?
Ne znam, možda neki prastari, sirotinjski LRAD, koji Ameri, Izraelci i Rusi uvaljuju drugim državama.
Evo pogledao sam, uopće nije isključeno da je taj LRAD, ali koja država bi ti uopće prodala tu tehnologiju, koja je praktički vojna tajna i imaju je samo tri države na svijetu?
Ne znam, možda neki prastari, sirotinjski LRAD, koji Ameri, Izraelci i Rusi uvaljuju drugim državama.
Evo guglao sam, jedino što je izašlo je neko ozvučenje koje Hyundai ugrađuje u svoje aute....
![]()
https://srbin.info/drustvo/nova-saz...vucni-top-dzenezis-koji-je-uvezao-jugoimport/
Evo guglao sam, jedino što je izašlo je neko ozvučenje koje Hyundai ugrađuje u svoje aute.
![]()
Drugim riječima, netko okrenuo ključ u Insteru, player malo glasnije zasvirao "Duni vjetre preko jetre", a prosvjednici zapaničili i razutekali se.
nemam oštećenja. imam simptome: ne ide mi se na proteste.Simptomi i oštećenja koja se mogu javiti nako upotrebe zvučnog topa:
-nelagodnost
-bol u ušima
-dezorjentacija
-mučnina
-vrtoglavica
-bol
-privremeni gubitak sluha
-glavobolju
-oticanje-gubitak ravnoteže
-ne isključuje se ni smrtni ishod
bila sam kod hotela hilton u tom momentu i mogu da potvrdim da niko nije stojao u mestuZvučni top deluje odmah nakon upotrebe, a ne nakon 24h... Na snimku se vidi da nekoliko ljudi trče, a ostatak stoji u mestu.
I onda se pitamo ko je to klao u ratovima 90tih u nase ime?...
![]()
Americko zlo uvezeno preko Izraela:
Itekako opasno i štetno po zdravlje:
Svedocenje:
Nalogodavac i najavljivac:
Bokan najavio zločin:
...
Što više vreme odmiče, svi ti simptomi ne moraju da se povezuju sa nekakvim delovanjem zvučnog topa o kojem se i dalje slabo zna.Simptomi i oštećenja koja se mogu javiti nako upotrebe zvučnog topa:
-nelagodnost
-bol u ušima
-dezorjentacija
-mučnina
-vrtoglavica
-bol
-privremeni gubitak sluha
-glavobolju
-oticanje-gubitak ravnoteže
-ne isključuje se ni smrtni ishod
I bas naso da dune ekskluzivno na potezu od Slavije do Terazija? Oce to ..Masa onih što su bili sinoć tamo ima neke "posledice" od trovanja sa n1 i drugih tv stanica.Ono je bio vetar.A vetar pročišćava,a tamo je bilo dosta (nemam prigodnu reč) pa je vetar dobrodošao da oduva tu negativnu energiju naroda koji ima sve a opet mu je malo.Pogledaj raspored zvezda nad Srbijom juče i biće ti jasno o čemu se radi.![]()
Polako s klanje .... nisi se ni rodio 1990I onda se pitamo ko je to klao u ratovima 90tih u nase ime?
Pa se pitamo zasto naa svet osudjuje, a mi smo jel neviini?
Odgovor je i debilima jasan, dobijamo ga svaki dan u lice posprdno sa ekrana gde decidno kazu i ne stide sa, da i milion srba izgine njih zabole.
I ne zavaravajte se, ono juce je bila samo njihova pretnja. Demonstracija. Sledeci put ce biti na hiljade mrtvih.
Ako ne shvatite na vreme i oni najkolebljiviji, sa kojim bolesnicima ovde imate posla. Bolesnicima koji su zavili Srbiju u crno jos od 1945. Koji su klali i ubijali srbe kao oslobodioci i postavljali svoju raspojasanu decurliju za namesnike. Bolesnici koji menjaju kape, ali koji ne menjaju koljacku krv.
Zivi bili pa videli. Ako se osvestite dok jos ima vremena.
Ne kažem da ničega nije bilo, ali prenapuhivanjem događaja oporba neće postići puno, samo će biti svrstana u tabor lažova, poput SNS-a.AVtihrist samo ubrzava poslednje dane...
I to je radosna vest !!!
...
Posle ce mu biti "Ja sam morao, mene su ucenjivali, samo sam radio poso"... kad bude optuznica za uzbunjivanje javnosti, lazne vesti, targetiranje ljudi.
Греси се испаштају двосмерно. На земљи кроз потомке, а на небу у огњеном језеру.Malo je...Pumpaj tu cifru![]()
Da brate, giga mega ultra destruktivni nevidljivi 7G laser sa neograničenim dometom za zaustavljanje obojenih revolucija specifično na balkanu i to samo specijalno dizajniran za srpske gene.A šta ako nije zvučni top? Ako je nekakvo do sada nama nepoznato oružje sa većim posljedicama po ljude?
oladi bre.ti si bio ozbiljno oštećen i pre protesta
čime smo mi zaslužili da delimo istu državu sa ovim neidentifikovanim vrstama životinja
ako im oprostimo onda bolje i ne zaslužujemoPosle ce mu biti "Ja sam morao, mene su ucenjivali, samo sam radio poso"... kad bude optuznica za uzbunjivanje javnosti, lazne vesti, targetiranje ljudi.
I sto je najgore oni su velika manjina.čime smo mi zaslužili da delimo istu državu sa ovim neidentifikovanim vrstama životinja