Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
када прште вувузеле, пиштаљке, трубе, потпуно је неупотребљив,
зато те минуте тишине боље избаците ако мислите да се следећи пут скупљате.
Када је бука, звучни топ не вреди ништа.
Имаш ли логичан одговор, зашто би се неко трудио да развије и направи оруђе за разбијање мирних протеста?
Дакле бука није никаква сметња, јер су у питању друге фреквенције.

Ti si dezorijentisan od rođenja, a simptomi su buknuli tom pobjedom vladajuće stranke.:D
Nego,imam ja jedan predlog za naše pešake revolucionare i blokadere(skakače na haube) svih boja.:azdaja::pms::kuvar5::vestica:
Čuli ste da je u Makedoniji nažalost nastradalo 50 ili više ljudi u požaru.
Da se vi sada lepo organizujete(kako se koji probudi,pravac iz kreveta na ulicu) i da se to krene sa sve transparentima ka Makedoniji.
Vidi,ako nije korupcija u pitanju,ja ne znam šta bi moglo biti. :D
Usput da se uči gradivo za predstojeće ispite,da ne dangubite.
Za sve ostalo su NADLEŽNI državni organi,tako da nemate brige,država ostaje u sigurnim rukama.

Inače drug Tito nije podržavao albansku iredentu, hrvatski maspok i srpske liberale (Nikezićevci) jer od njih nikakve fajde sa bednim ciljevima koji naprave samo socijalnu prćiju kao finalni rezultat.

Ono stoji da su Nikezićevci (današnji DS) toliko agresivno alavi da budu kraj budžeta da su u SFRJ uspeli da ubede srpske deputate da ne glasaju Tita za reizbor.

Srbija nije glasala Tita
Ostalih 5 republika je sazvalo hitan sastanak.

A onda su ko ****** kasnije baš oni tražili raspad kad je Tito umro.
Što bi se reklo naši su imali muda.

Nego,imam ja jedan predlog za naše pešake revolucionare i blokadere(skakače na haube) svih boja.:azdaja::pms::kuvar5::vestica:
Da se vi sada lepo organizujete(kako se koji probudi,pravac iz kreveta na ulicu) i da se to krene sa sve transparentima ka Makedoniji.
Za sve ostalo su NADLEŽNI državni organi,tako da nemate brige,država ostaje u sigurnim rukama.
Ostavka vlade S.Makedonije bi trebala biti neupitna. I to što prije. Onda istraga i kažnjavanje odgovornih.

Pa da ....dobra ideja , kako su skakaci na haube dobili pomoc i podrsku iz hrvatske i sarajeva ..bio bi red da i oni njima otvore oci i da im pokazu kako se stvari resavaju...

Ne, samo sam se na trenutak ozbiljno osvrnuo na videozapise koji su javno dostupni.
Ne kažem da ničeg nije bilo, ne bi se ljudi bezveze sklonili, ali to nije klasični zvučni top.
Što jeste, što nije, to ne znam, stavio sam ti kako zvuči tzv. "sonic cannon", svakoga bi nakon tri minute slušanja tog cijukanja zabolila glava.
Ovo je više bilo kao glasan nalet olujnog vjetra.
Vidi, taj olujni vetar...
Što protutnji iznad glave kao da si u filmu Ghostbusters...
Bio do sada nekoliko puta... i ba mitinzima i bez mitinga...
Sve novo zbuni čoveka kad doživi...
Ali nekako ti smanji tenzije par dana...
Jako čudno
Ili je neka tehnologija ili je prirodni fenomen na teritoriji grada...
Mnogo liči na vetar pred obilni letnji pljusak...

...

Polako se klupko satanistickog zla odmotava... :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Нова сазнања: „Употребљен је звучни топ Џенезис који је увезао Југоимпорт“​

https://srbin.info/drustvo/nova-saz...vucni-top-dzenezis-koji-je-uvezao-jugoimport/

Адвокат и некадашњи коминистар полиције Божо Прелевић изјавио је да је синоћ у Београду „употребљен звучни топ марке Џенезис, увезен од стране Југоимпорта 2022 године“.​

Americko zlo uvezeno preko Izraela:

Тај звучни топ је америчке производње, а увезен је преко Израела“, рекао је Прелевић, гостујући на телевизији Нова.

Он је нагласио да је употреба звучног топа у Србији забрањена

Itekako opasno i štetno po zdravlje:

„Та врста топа зависности од јачине, оштећује слух, оштећује пејсмејкере људима, изазива пуцање капилара и крвних судова и може да остави трајне последице“, рекао је Прелевић.

Svedocenje:

Прелевић је објаснио да је синоћ био са своје троје деце и супругом на месту где је могуће употребљен звучни топ.
„Чуо се звук сличан шиштању. Мислили смо да неко има трубу. И онда су људи почели да падају. И један талас је дошао до нас и настао је стампедо.
Људи су газили преко људи, не знајући шта се десило. Онда тамо ближе Председништву су се тресла стакла. То је иначе урађено из зграде Председништва и Ћациленда. То не може да се нађе у рукама физичких лица“, рекао је Прелевић

Nalogodavac i najavljivac:
„Ово је наредио председник Ћациленда, нико други није наредио него он. То показује како он доживљава Устава. Он сматра да у случају великог неслагања са његовом политиком, дозвољено употребити и против малолетних и пунолетних средства која су забрањена свуда у свету“, рекао је Прелевић.
Он је додао и да је „употребу овог“ практично најавио и Драгослав Бокан у једном од својих блогова.

Bokan najavio zločin:

Бокан је написао: ‘Шта има тако страшно у грађанском рату, ако у себи носи требљење „губе из торине“ ради исцељења читавог народа.
И онда каже: Разјарени следбеници пленумаша ће осетити по први пут снагу српских министарства силе’. Замислите, он децу која су пешачила по 150 километара и којима је цела Србија изашла да да све што има, то су за њега ‘разјарени следбеници’“, рекао је Прелевић за емисију „Покрени се“ ТВ Нова.

...

Back