Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samouvjereno odbijaju priznati za vodeni top.
Zna li neko još za oružje, koje izaziva onakvu nevidljivu silu? Mora biti još nešto.
E greska moja to je bilo kod kst a nize dole ne na slaviji.
znam da svi pricaju da ce da plati zbog toga biti kaznjen etc ali koji su dokazi da je upotrebljen zvucni top?ako i jeste dobro je kamufliran i spremljen jos ranije nijedan ozbiljan drzavnik ne bi to priznao naravno tako da se djabe stresiras.bilo sta bilo

Evo, šalu i trolež na stranu sada, ali ovo je zvučni top:

Neugodno i iritantno, za par stupnjeva podnošljivije od gledanja filma u Cinestaru (gledam redovito s čepovima u ušima, uopće ne lažem i ne šalim se, na Oppenheimera sam ih zaboravio u autu, nakon filma sam tridesetak sekundi bio dezorijentiran). Oni koji su bili u Cinestaru jako dobro znaju o čemu pričam, to bubrežni kamenac pretvara u pijesak.

Uglavnom, to iritantno pištanje ni na jednom videozapisu s jučerašnjeg prosvjeda nisam imao priliku čuti.
Evo, neka netko stavi videozapis i razuvjeri me.

Zašto spominjete nešto što možda i nije?
Samim time gubite kredibilitet, ne treba vas nikakav Informer provlačiti kroz blato.

Pregledao sam nekoliko videozapisa s tog mjesta, čuje se nešto kao jak nalet vjetra i nakon toga nastaje gungula i galama koja je sve nadglasala, ali onog karakterističnog pištanja nema.

E greska moja to je bilo kod kst a nize dole ne na slaviji.
znam da svi pricaju da ce da plati zbog toga biti kaznjen etc ali koji su dokazi da je upotrebljen zvucni top?ako i jeste dobro je kamufliran i spremljen jos ranije nijedan ozbiljan drzavnik ne bi to priznao naravno tako da se djabe stresiras.bilo sta bilo
Sinoć sam pročitala negdje da država nije obavezna javno reći da je upotrebljen zvučni top.

Neugodno i iritantno, za par stupnjeva podnošljivije od gledanja filma u Cinestaru (gledam redovito s čepovima u uši, uopće ne lažem i ne šalim se, na Oppenheimera sam ih zaboravio u autu, nakon filma sam tridesetak sekundi bio dezorihentiran). Oni koji su bili u Cinestaru jako dobro znaju o čemu pričam, to bubrežni kamenac pretvara u pijesak.

Uglavnom, to iritantno pištanje ni na jednom videozapisu s jučerašnjeg prosvjeda nisam imao priliku čuti.
Evo, neka netko stavi i razuvjeri me.

Zašto spiminjete nešto što možda i nije?
Samim time gubite kredibilitet, ne treba vas nikakav Informer provlačiti kroz blato.

Evo, pregledao sam nekoliki videozapisa s tog mjesta, čuje se nešto kao jak nalet vjetra i nakon toga nastaje gungula i galama koja je sve nadglasala, ali onog karakterističnog pištanja nema.
Ovo je nešto drugo.
Neki infrazvuk
Niska frekvencija

Neugodno i iritantno, za par stupnjeva podnošljivije od gledanja filma u Cinestaru (gledam redovito s čepovima u ušima, uopće ne lažem i ne šalim se, na Oppenheimera sam ih zaboravio u autu, nakon filma sam tridesetak sekundi bio dezorijentiran). Oni koji su bili u Cinestaru jako dobro znaju o čemu pričam, to bubrežni kamenac pretvara u pijesak.

Evo, neka netko stavi videozapis i razuvjeri me.

Zašto spominjete nešto što možda i nije?

Evo, pregledao sam nekoliki videozapisa s tog mjesta, čuje se nešto kao jak nalet vjetra i nakon toga nastaje gungula i galama koja je sve nadglasala, ali onog karakterističnog pištanja nema.
Znači, nešto je drugo, jer ti kao i idol ti govoriš sve suprotno od onoga što jeste.

Simptomi i oštećenja koja se mogu javiti nako upotrebe zvučnog topa:
-nelagodnost
-bol u ušima
-dezorjentacija
-mučnina
-vrtoglavica
-bol
-privremeni gubitak sluha
-glavobolju
-oticanje-gubitak ravnoteže
-ne isključuje se ni smrtni ishod
Pa vidi,neki su bili dezorjentisani mesecima,još od pobede vladajuće stranke :mrgreen: ,ali to ne možeš pripisati dejstvu zvučnog topa.
Nego,mnogi od ovih simptoma hoće da se jave i kada se nalaziš u bučnom okruženju,kao što su demonstracije.

Znači, nešto je drugo, jer ti kao i idol ti govoriš sve suprotno od onoga što jeste.
Ne, samo sam se na trenutak ozbiljno osvrnuo na videozapise koji su javno dostupni.
Ne kažem da ničeg nije bilo, ne bi se ljudi bezveze sklonili, ali to nije klasični zvučni top.
Što jeste, što nije, to ne znam, stavio sam ti kako zvuči tzv. "sonic cannon", svakoga bi nakon tri minute slušanja tog cijukanja zabolila glava.
Ovo je više bilo kao glasan nalet olujnog vjetra.

Ne, samo sam se na trenutak ozbiljno osvrnuo na videozapise koji su javno dostupni.
Ne kažem da ničeg nije bilo, ne bi se ljudi bezveze sklonili, ali to nije klasični zvučni top.
Što jeste, što nije, to ne znam, stavio sam ti kako zvuči tzv. "sonic cannon", svakoga bi nakon tri minute slušanja tog cijukanja zabolila glava.
Ovo je više bilo kao glasan nalet olujnog vjetra.
Vjetar kažeš?
Da nije ono ,,duni vjetre, malo ispod jetre,,?!
Slažem se sa prva dva pasusa. S trećim te prebacilo.

Dačić sada ima jedinstvenu priliku da se potpuno odvoji od Vučića, pošto je iza ovog kukavičkog napada očigledno stajala kvazireformisana UDBA zvana BIA
Od te priče nema ništa jer nam je sistem od početka lažno višepartijski.
Baš iz tog razloga vidjaš samo jedne te iste 35 godina (ako ne računamo preminule i ubijene u zemlji i u Hagu).

Ivica može da predje cenzus samostalno ali i da se pozdravi od ministarstava a svi vole od resora pare i pendrek. Prosvetu može i @Lagerta da vodi.

Zato sad imaš 2 preširoke koalicije dece komunista koji se dele na tradicionaliste i pod patronažom SNS-a a sa druge strane imaš Nikezićevce pod patronatom DS-a.

Ko ne zna Nikezićevci su naziv za ljubitelje privatluka ali da im početni budžet bude sa budžeta i eventualni podstrek za širenje biznisa ako uspeju jer često ne umeju ni fabriku brašna da vode iako narod jede hleb svaki dan. Ne znam kako ali bankrotiraju i na toalet papiru. Ali da uzmu iz budžeta to nije nikakav problem.

@aleksije radicevic da potvrdi smajlijem

Poslednja izmena:
Kada se povredite u javnom prevozu npr. vi odete u bolnicu i posle tuzite to javno preduzece za povrede koje su nastale. Mozete takodje da privatno tuzite vozaca.

Tako i ovde gradjani mogu da tuze drzavu.
Бог ће њима да суди и њиховим потомцима најмање 7 колена унапред
То је једини правосудни систем који не могу да избегну

https://www.threads.net/@kontramedi...QGzYj51ugwx0y-i8k0WfJe5lj97_pqN-okuRLq8WWszdQ
Na snimku se jasno vidi da povlače svoju instaliranu bagru medju protestante, sa ulice pre intervencije zvučnim topom

Ima više snimaka gde se vidi da je policiji javljeno da se povuče i da oni, par sekundi pre udara, beže na suprotnu stranu od pravca udara.

To je sasvim dovoljan dokaz za ovu organizovanu akciju

Pratite dalje, ovo će se ispostaviti kao najpogrešniji od svih pogrešnih poteza ove vlasti.

Back