DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.094
Solc vise nije kancelar.I onda obore Tramp i Solc istragu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solc vise nije kancelar.I onda obore Tramp i Solc istragu
S takvima ne diskutujem više.
Moguće, i precednik je odletio u nekom pravcu, a i simptomi koje ima odgovaraju boci.a da nije slabost srca?
vidi ako su primili buster...
Teška posla to sa tuzbom. Vidim u Francuskoj ga koriste ako neko samo zagazi na zelenu površinu.
Oni samouvjereno nastupaju u negiranju da to nije bio zvučni top. Šta bi onda moglo biti? Nekakvo drugo oružje?Nisu teska posla ukoliko nije dozvoljena upotreba Zakonom. Ja ne znam kako je u Francuskoj.
Čijim? Našim?Nisu teska posla ukoliko nije dozvoljena upotreba Zakonom. Ja ne znam kako je u Francuskoj.
Ma preteruju.obican zvuk kako sam cuo na snimcima.da je nesto stvarno ozbiljno pola bi ostalo da lezi tamo.postoje razlicita oruzja za resavanja situacija bez krvopolica.A šta ako nije zvučni top? Ako je nekakvo do sada nama nepoznato oružje sa većim posljedicama po ljude?
PA KO VERUJE JOŠ DA NIJE NJIHOVA DO SRŽI?zagorka dolovac ćuti ko zalivena
Kako se to sećaš da pogledaš pre 25 god.A ovo od juče već zaboravio?
Kakva krpa od čoveka može da podržava ovakve stvari...
Samouvjereno odbijaju priznati za vodeni top.Ma preteruju.obican zvuk kako sam cuo na snimcima.da je nesto stvarno ozbiljno pola bi ostalo da lezi tamo.postoje razlicita oruzja za resavanja situacija bez krvopolica.
Ako je bio zvucni top neko ga je dobro ustekovao da se ne vidi mnogo pre dolaska na slaviju.recimo osrednji kamion sa ciradom ili kombi veci.ne znam da ne prejuduciram nesto sto nisam siguran ali cim mi privatno ljudi koji su bili na slaviji u tom trenutku salju slike protesta gde je milion ljudi cisto sumnjam da imaju posledice.
Сада нови захтев треба да буде управо то, да неко одговара за овај акт насиља против народа.Odgovarace
Moguće. Dačić mi je djelovao iskreno kada je rekao da policija nije upotrijebila zvučni top.Сада нови захтев треба да буде управо то, да неко одговара за овај акт насиља против народа.
Да видимо, кога ће сада да жртвује.
Дачића ?
Ne lupetajDačić sada ima jedinstvenu priliku da se potpuno odvoji od Vučića, pošto je iza ovog kukavičkog napada očigledno stajala kvazireformisana UDBA zvana BIA
Ne znam šta je bilo, ali zvučni top nije. Znači, imate na internetu pa pogledajte kako izgleda. Postavlja se na krov vozila, ili na tronožac, i mora biti usmeren ka masi. Izaziva konstantno pištanje u ušima i ljudi instiktivno stavljaju ruke preko ušiju, izaziva nagon za povraćanjem, dezorijentaciju itd...Ne vidi ,vidi se da ovi koji su daleko od udara njih nekoliko stoji a ostali bjeze ,blize topu niko ne stoji i zvucni top isto dezorjentise ljude tj i da stoje nije nemoguce, sta je po tebi razlog da svi odjednom tako bjeze ?
Неко мора одговарати, нека оптуже студенте 2.0Moguće. Dačić mi je djelovao iskreno kada je rekao da policija nije upotrijebila zvučni top.
Samouvjereno odbijaju priznati za звучни top.
Zna li neko još za oružje, koje izaziva onakvu nevidljivu silu? Mora biti još nešto.
Hoće, evo trči. Našli ste poštenjaka i političku stranku sa integritetom
on je iskrenMoguće. Dačić mi je djelovao iskreno kada je rekao da policija nije upotrijebila zvučni top.
Како год, ово треба искористити против режима. Да се спроведе истрага ко је користио звучни топ.Moguće. Dačić mi je djelovao iskreno kada je rekao da policija nije upotrijebila zvučni top.
Nisam rekla da je iskren čovjek, ali kada su ga pitali za top smireno i ubjedljivo je rekao da nisu. I to ne trepnuvši.on je iskren![]()
Nešto jeste bilo. U prvom delu videa se najbolje čuje.Ma preteruju.obican zvuk kako sam cuo na snimcima.da je nesto stvarno ozbiljno pola bi ostalo da lezi tamo.postoje razlicita oruzja za resavanja situacija bez krvopolica.
Ako je bio zvucni top neko ga je dobro ustekovao da se ne vidi mnogo pre dolaska na slaviju.recimo osrednji kamion sa ciradom ili kombi veci.ne znam da ne prejuduciram nesto sto nisam siguran ali cim mi privatno ljudi koji su bili na slaviji u tom trenutku salju slike protesta gde je milion ljudi cisto sumnjam da imaju posledice.