PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.803
u nizu tuzbi protiv jadnika koeg niko nista ne pita evo jos jedne za pokusaj ubistva sa predumisljajem,PUMPAJ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ovo više liči na mamurluk...a da nije slabost srca?
vidi ako su primili buster...
Ne vidi ,vidi se da ovi koji su daleko od udara njih nekoliko stoji a ostali bjeze ,blize topu niko ne stoji i zvucni top isto dezorjentise ljude tj i da stoje nije nemoguce, sta je po tebi razlog da svi odjednom tako bjeze ?Zvučni top deluje odmah nakon upotrebe, a ne nakon 24h... Na snimku se vidi da nekoliko ljudi trče, a ostatak stoji u mestu.
Oni kojima se ti i tebi slični kreveljite.Koji simptomi su prijavljeni?
Sve ovo boldano manifestiralo mi se jučer nakon što sam pročitao vijest da je Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, zbog srčanih tegoba prouzrokovanih stresom i sekiracijom završio na operacijskom stolu, a zvučnog topa ni u blizini.Simptomi i oštećenja koja se mogu javiti nako upotrebe zvučnog topa:
-nelagodnost
-bol u ušima
-dezorjentacija
-mučnina
-vrtoglavica
-bol
-privremeni gubitak sluha
-glavobolju
-oticanje-gubitak ravnoteže
-ne isključuje se ni smrtni ishod
I onda obore Tramp i Solc istraguTreba prikupiti dokaze i sibnuti ih u Medjunarodni sud.
Ovo ne sme da mu se precuti.
Samo zločinci mogu da podržavaju ovaj režim, to su ljudi (da ih ne nazovem drugačije jer će mi obrisati) bez empatije, bez ikakvih moralnih vrednosti.Satanista je ovo uradio na istom mestu gde su ubijena dvojica 9 marta, policajac i protestant.
To samo oni rade, jer neguju kult smrti i mesta ljudskih stradanja su im dusevna hrana. Zato je i bolesniik isao u Srebrenicu da se patoloski nasladjuje, samo su se muslimani pokazali normalniji od nas, jer takvo, sad vec vidimo zlo koje ne dolazi od ljudskog bica, nisu htelu da trpe i jasno mu stavili do znanja sta o njemu misle.
A sad posle ovoga sta rade srpskom narodu u sred prestonice, zamilite sta je ta pogan radila u ratovima i zasto su zavrsili u Hagu. I zamislite koji je nivo debila i bolesnika sa mreza a i ovog foruma, koji se cerekaju kao mandrili na ovo.
Ti porediš top za vještice sa zvučnim topom?Sve ovo boldano manifestiralo mi se jučer nakon što sam pročitao vijest da je Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, zbog srčanih tegoba prouzrokovanih stresom i sekiracijom završio na operacijskom stolu, a zvučnog topa ni u blizini.
Pa po toj logici bi cijeli Zagreb bio bolestan, lud i pokojni, zbog toga što svaki dan u podne unazad 150 godina opali Grički top.
Oni kojima se ti i tebi slični kreveljite.
Ne vidi ,vidi se da ovi koji su daleko od udara njih nekoliko stoji a ostali bjeze ,blize topu niko ne stoji i zvucni top isto dezorjentise ljude tj i da stoje nije nemoguce, sta je po tebi razlog da svi odjednom tako bjeze ?
Nemaš ti pojma kako se moj stari zna derati, sve mu glave postane ljubičasta, kao Željku Obradoviću, a ovamo se kao neki žale na običnu sirenu.Ti porediš top za vještice sa zvučnim topom?
Koja si ti inkvizicija?!![]()
Ma to nlo prosaoOpozicija tvrdi da je bilo milion i po ljudi dakle to je milion i po telefona u sa kamerama Kako majku mu niko nije uspeo da snimi zvučno i top..?
Имамо власт која мрзи сопствени народ и младост. Треба их све похапсити!
A šta ako nije zvučni top? Ako je nekakvo do sada nama nepoznato oružje sa većim posljedicama po ljude?Smesno.crta skuplja poene a te tralala price naplaticemo stetu ne piju vodu.uozbilji se
S takvima ne diskutujem više.Znači nemaš konkretan odgovor? Dobro.