Prijateljstvo

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mogu ja cu ti reci kao pravo musko :D ... mi smo pedercine teske koje samo gledaju interes bilo koje vrste...ja napravio barijeru prema gomili ljudi koje znam a kuma cekam na zicer da ga naduvam u lice i da znam da nemam kuma. ****** se prodao za jebenih 200e da ne kazem zajebao me ... ali kako to sve ide posle 5god saznam da me je uradio.... ala ce da prsti

Ima jedna izreka koju sam procitao davno "prijatelji dolaze i prolaze neprijatelji se gomilaju" ... i sad tek vidim koliko je istinita.

Nekada mi je bilo strasno da pomislim da ce mi bliskiji biti neki lik koga znam povrsno od kuma ...i na kraju me proda za 200e ...ali samo ja znam sta ce On izgubiti za pislje pare za kje me je zajebao...

Nikada nisam na Krsti pročitala ovako nešto. Alal vera na iskrenosti i hvala na pojašnjenju... Lažne krune mnogih mačo frajera su ovim pale...
Vidim da si i ti (kao i ja) patio od mitomanije "prvo kum, pa Bog"... operacija tog tumora u glavi je uspela, pacijent je jedva preživeo...
Naravno da on ne zna koga je izgubio... do dubina tvoje lepote,odanosti i poverenja nikada neće uspeti da stigne...
Čuvaj sebe i uživaj... dovoljan si sam sebi!

Pozz..da li vi imate najboljeg prijatelja ili prijateljicu?Koliko traje to prijateljstvo?Nekog ko vam je ko vam je ko clan porodice ili veci covjek nego clan porodice..npr.ima strpljenja saslusati..odgovoriti na poruke i utjesiti kad zatreba..

Imam 2 prijatelja za koje mogu da kazem da su "Pravi prijatelji" znamo se dugo godina i imam puno poverenja u njih u svako doba dana i noci mogu da im se obratim za neku pomoc i oni isto meni.

Imam dva veoma dobra prijatelja. S jednim se viđam prilično često, drugi je nažalost često zauzet pa se ne viđamo onoliko često koliko bih voleo. Evo već desetu godinu drugujemo. Njima mogu zaista sve da kažem i da im se obratim za pomoć kad me nešto muči, kao naravno i oni meni.

Takođe, među prijateljima imam i jednu žensku osobu kojoj isto mogu da poverim neke probleme jer ih ona sagleda i dâ mi savet iz ženske perspektive. A tu su i još nekoliko drugova sa kojima nemam toliko blizak odnos, ali i dalje mi je drago što su ušli u moj život i volim da provodim vreme s njima.

Prijateljeljstva svakako spadaju u onu lepšu stranu života! Kao i porodica, putovanja...sve što nam vraća osmeh na lice, ili pruža utehu i neku vrstu sigurnosti. Neko je pomenuo poznanstva...i ona su bitna i važna!Danas živimo u takvom svetu. Nema ništa bez ljudi!
To vrlo dobro znaju, svi ljudi koji imaju uspeha u života!Okružiti se pravim ljudima u životu.

Ali vise nema smisla videti se s prijateljima i ponasati se kao da svako zivi normalno,koji je smisao kao izadju na kafu ili kod nekog na rostilj i zamisli pricu kao svet koji nas okruzuje,koje je to foliranje a ne moze niko normalan zatvarati oci gde zivimo,kao nas hronike ne doticu,nema veze sto su iza coska,moj rodjeni burazer istu pricu fura kao pre 20 godina,nikad nam nece biti bolje jer vecina ne sagleda u sta smo zaglibili,koje teme prazne ,pametni su ako izaberu kinesku vakcinu,batali me

Ja sam razocaran u prijatelje i tako da ne znam sta da kazem.

Prijatelj iz detinstva, skoro nikad se nismo svadjali i te neke svadje su bile sitne nebitne.Tolerisem sve i svasta ali to da mi vise puta kaze onako ,
"Ako mozes ti (mojim imenom) sto ne bih mogao i ja"
Kad neko stavlja tvoju vrednost nisko naspram njega kako dalje gledati na to?
Ja nikad nisam zavideo njegovim uspesima a ima covek sve ama bas sve osim sto ne moze da nadje zenu koju bi ozenio.
Ako je ljubomoran na mene sto ja ovako u problemima da nadjem stalan posao, kad radim kad ne radim, jedva sastavljam kraj s krajem i mnogo toga sto mi se pogodilo da se zblizim i upoznam s jednom devojkom koja je dosla zbog mene i zato sto sam s njom mislim wow kad moze on mogu i ja na taj nacin sto ga je moja devojka upoznala dala kontakt njene drugarice sto je meni bilo drago sve do ovoe recenice i pro.seravanja.Nit sam jaon nit on moze da bude ja.

Ne znam da li gresim ali poceo sam da ga smatram i stavljam u isti kos ko i svakog prosecnog prijatelja?

Ja sam razocaran u prijatelje i tako da ne znam sta da kazem.

Prijatelj iz detinstva, skoro nikad se nismo svadjali i te neke svadje su bile sitne nebitne.Tolerisem sve i svasta ali to da mi vise puta kaze onako ,
"Ako mozes ti (mojim imenom) sto ne bih mogao i ja"
Kad neko stavlja tvoju vrednost nisko naspram njega kako dalje gledati na to?
Ja nikad nisam zavideo njegovim uspesima a ima covek sve ama bas sve osim sto ne moze da nadje zenu koju bi ozenio.
Ako je ljubomoran na mene sto ja ovako u problemima da nadjem stalan posao, kad radim kad ne radim, jedva sastavljam kraj s krajem i mnogo toga sto mi se pogodilo da se zblizim i upoznam s jednom devojkom koja je dosla zbog mene i zato sto sam s njom mislim wow kad moze on mogu i ja na taj nacin sto ga je moja devojka upoznala dala kontakt njene drugarice sto je meni bilo drago sve do ovoe recenice i pro.seravanja.Nit sam jaon nit on moze da bude ja.

Ne znam da li gresim ali poceo sam da ga smatram i stavljam u isti kos ko i svakog prosecnog prijatelja?
mozda je ljubomoran

mozda je ljubomoran
Vec sam napisao da je to ocigledno, kad bi tako gledali ja bi trebao da budem ljubomoran na njegove uspehe stalno i da trulo i potajno mu ne zelim nikakav uspeh a ja prijateljev uspeh gledam kao srecu i cak i napredak da ce samim tim povuci i mene sto je on u necemu uspeo otvoriti sansu da mozda i ja u neku ruku napredujem.

Zato sve vise pocinjem da shvatam da je prijateljstvo iluzija zbog ovih trulih stvari i prolazno izbledi samo porodica je pravi prijatelj cak je pas bolji jer je iskren bezuslovno te postuje a toga vise vidim nema.Cak je i odnos medju partnerima jaci i iskreniji od prijateljsva jer vam je potencijalni stub, za izgradnju sopstvene porodice mada i tu nisu cista posla i moze da se srusi.

Generalno covek je sam tokom celog zivota ali zbog opstanka se vodimo kao drustvena bica jer u grupi paru lakse opstajemo.

Vec sam napisao da je to ocigledno, kad bi tako gledali ja bi trebao da budem ljubomoran na njegove uspehe stalno i da trulo i potajno mu ne zelim nikakav uspeh a ja prijateljev uspeh gledam kao srecu i cak i napredak da ce samim tim povuci i mene sto je on u necemu uspeo otvoriti sansu da mozda i ja u neku ruku napredujem.

Zato sve vise pocinjem da shvatam da je prijateljstvo iluzija zbog ovih trulih stvari i prolazno izbledi samo porodica je pravi prijatelj cak je pas bolji jer je iskren bezuslovno te postuje a toga vise vidim nema.Cak je i odnos medju partnerima jaci i iskreniji od prijateljsva jer vam je potencijalni stub, za izgradnju sopstvene porodice mada i tu nisu cista posla i moze da se srusi.

Generalno covek je sam tokom celog zivota ali zbog opstanka se vodimo kao drustvena bica jer u grupi paru lakse opstajemo.
hoce sve da ima..krivo mu sto ga zene nece.

Nikom ne vjeruj..zapamti ovo.Dva lica imaju.

hoce sve da ima..krivo mu sto ga zene nece.
Ja sam predlozio i moja devojka mu je dala kontakt njene drugarice i on ce na to kad je poceo komunikaciju s njom odjednom wow ako mozes ti da imas strankinju preko bare sto ne bih i ja, ako moze (moje ime) mogu i ja...

Vise mu ne verujem da li misli dobro o meni i tesko mi je da imam komunikaciju s njim, tako se ubija poverenje i udaljava prijatelj...

Ja sam predlozio i moja devojka mu je dala kontakt njene drugarice i on ce na to kad je poceo komunikaciju s njom odjednom wow ako mozes ti da imas strankinju preko bare sto ne bih i ja, ako moze (moje ime) mogu i ja...

Vise mu ne verujem da li misli dobro o meni i tesko mi je da imam komunikaciju s njim, tako se ubija poverenje i udaljava prijatelj...
ma nezna s djevojkom..mozda davi pricom o poslu.

a sto ti nebi mogao?

nemogu takve ljude koji su persone neke..djabe mu sve kad nezna sa zenama.Upoz djevojku i ne javi mu se vise.

Back