ne mogu ja cu ti reci kao pravo musko... mi smo pedercine teske koje samo gledaju interes bilo koje vrste...ja napravio barijeru prema gomili ljudi koje znam a kuma cekam na zicer da ga naduvam u lice i da znam da nemam kuma. ****** se prodao za jebenih 200e da ne kazem zajebao me ... ali kako to sve ide posle 5god saznam da me je uradio.... ala ce da prsti
Ima jedna izreka koju sam procitao davno "prijatelji dolaze i prolaze neprijatelji se gomilaju" ... i sad tek vidim koliko je istinita.
Nekada mi je bilo strasno da pomislim da ce mi bliskiji biti neki lik koga znam povrsno od kuma ...i na kraju me proda za 200e ...ali samo ja znam sta ce On izgubiti za pislje pare za kje me je zajebao...
Nikada nisam na Krsti pročitala ovako nešto. Alal vera na iskrenosti i hvala na pojašnjenju... Lažne krune mnogih mačo frajera su ovim pale...
Vidim da si i ti (kao i ja) patio od mitomanije "prvo kum, pa Bog"... operacija tog tumora u glavi je uspela, pacijent je jedva preživeo...
Naravno da on ne zna koga je izgubio... do dubina tvoje lepote,odanosti i poverenja nikada neće uspeti da stigne...
Čuvaj sebe i uživaj... dovoljan si sam sebi!