Prijateljstvo

DJ_MaRe:
A i ja... umesto prvo da proverim... :roll:

Xiao Chen... ili ti Spring_Storm... Eh, zar stvarno mislis da moderatori ne mogu da provere da li postujes pod drugim nickom....

Sada letis sa foruma, to ti ja obecavam...

lepo ja kazem podseca me na nekoga samo sto nisam mogla nicka da se setim... :-D
da,da...to je ta...

Ok, otkachicu je. Stvarno je krava. Danas je neki drug iz razreda (neki novi, nije bitno), pozvao na rodjendan u chetvrtak, a mene nije, a ona umesto da se ponasha kao drugarica (ne kazem da ne ide na rodjendan nego da mi to ne nabija na nos), ona pochela da me smara shta ce da obuche i hoce da idem sa njom da mu kupi poklon!!! Kakva moronka!!!

Ma to nije do tog tipa,vec do nje...
Ja recimo nisam ispalila drugarice kada je trebalo da se pomirim sa deckom,vec sam njega ostavila da ceka dok ja zavrsim sa njim :roll: :D
Niti cu ih ispaliti zbog njega za vikend...
Ali mrzim kad mene neko ispali..
A jos ta sto tebi prebacuje kao da si ti kriva :|
Svasta bih joj rekla!

ja sam danas srela mog super druga-prvog momcica s kojim sam bila.bas smo se iprcalli....inace-svi moji momci mi poslije postanu super drugovi,osim jednog-onog do kog mi je najvise bilo stalo...a koji je ispao idiot..ili ja idiotkinja....ma svejedno...

Moja naj drugarica ima uvek nekog dechka (najduza pauza bez dechka je 4 i po meseca :lol: ) i meni je potpuno normalno da ne moze da ponekad izadje samnom jer izlazi sa dechkom. Mislim, potpuno mi je to normalno...

Znam da ima problem...ja kapiram da ona hoce da bude sa deckom i to je super,ali PRETERUJE!
Rekla sam - cim se vratim sa prakse ima sve da joj kazem u lice.I ne samo ja.Znam jos dosta njih koji bi malo popricali sa njom.

Back