papirijus Zainteresovan član Poruka 188 05.08.2010. u 11:31 - Prijatelji na Krstarici #252 Jennifer Jennin: pošalju zahtjev il ti njima i eto neki neće da prihvate... ja onda zaključim da su bezobrazni Kliknite za proširenje...
Jennifer Jennin: pošalju zahtjev il ti njima i eto neki neće da prihvate... ja onda zaključim da su bezobrazni Kliknite za proširenje...
papirijus Zainteresovan član Poruka 188 05.08.2010. u 11:34 - Prijatelji na Krstarici #253 goxy: Jako malo zaista Pravih. Kliknite za proširenje... zato one prave i treba cuvati, a one druge pokusati razumeti
goxy: Jako malo zaista Pravih. Kliknite za proširenje... zato one prave i treba cuvati, a one druge pokusati razumeti
papirijus Zainteresovan član Poruka 188 05.08.2010. u 11:36 - Prijatelji na Krstarici #254 Eva Braun: ...i mene,bez obzira sto sam 200 godina ovde. Kliknite za proširenje... srecu cine sitnice
Eva Braun: ...i mene,bez obzira sto sam 200 godina ovde. Kliknite za proširenje... srecu cine sitnice
Crash and Burn Iskusan Poruka 5.179 05.08.2010. u 13:04 - Prijatelji na Krstarici #255 ne skupljam prijatelje kao pečurke po šumi, prihvatam zahtev za prijateljstvo samo ako zaista mislim da su u pitanju iskreni prijatelji
ne skupljam prijatelje kao pečurke po šumi, prihvatam zahtev za prijateljstvo samo ako zaista mislim da su u pitanju iskreni prijatelji
papirijus Zainteresovan član Poruka 188 08.08.2010. u 10:09 - Prijatelji na Krstarici #256 LunaS: Verovatno kao i u rl.Prepoznas sebi slicne i komunikacija nastaje spontano. Kliknite za proširenje...
LunaS: Verovatno kao i u rl.Prepoznas sebi slicne i komunikacija nastaje spontano. Kliknite za proširenje...
secerlema-ns Početnik Poruka 14 22.08.2010. u 14:32 - Prijatelji na Krstarici #257 Videcemo kako ce biti, danas saljem prve poruke
kreki samuraja Buduća legenda Banovan Poruka 32.028 23.08.2010. u 01:22 - Prijatelji na Krstarici #258 papirijus: Interesuje me, kako ste stekli prijatelje ? Kliknite za proširenje... Prvo se posvadjamo na krv i noz a onda se slatko pomirimo i obavezno stigne novo obavestenje.
papirijus: Interesuje me, kako ste stekli prijatelje ? Kliknite za proširenje... Prvo se posvadjamo na krv i noz a onda se slatko pomirimo i obavezno stigne novo obavestenje.