prijatelj mi je gay

• Začetnik teme Začetnik teme Pirat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кулиража:
Jelena87:
Mada osudjujem pedere,ne slazem se s tim sto si rekao da bi ubio sina.Dete je dete,i treba ga voleti jer je tvoja krv i tvoje meso.Moras se pomiriti sa sudbinom,jer na kraju krajeva ne mozes mu nista,njega je vec bog kaznio pa ne moras i ti...
OK dete je dete, ali roditelji pre svega treba da ga vaspitavaju, a ne da ga puste na ulicu i kazu idi radi sta god hoces.
PS. Od kad je to Bog poceo da kaznjava ljude?
Ne moras ga pustiti na ulicu da bi postao derpe,to ce uraditi ako hoce i s tvojim protivljenjem.
P.S.To je uzrecica

Pa ako vec hoce to da radi neka radi, naravno da roditelj nikad ne moze zabraniti detetu da radi nesto sto ono zeli (tipican primer pusenje).
Ali i dalje smatram da je homosexualnost bolest.
E sad se setih mog druga koji bas mrzi pedere, no jednom prilikom izasao, napio se k'o stoka i smuvao sa nekim pederom (kako nije primetio razliku ni dan-danas mi nije jasno, no to nije ni bitno).
I otisli oni kd njega u stan poceli da se je beeeep i onda mi on posle te price kaze: "Ja ga jebebeeeeeep, njemu se dize" :lol: :lol: :lol: .

Sta je dalje bilo nadam se da nije potrebno da pricam. :lol: :lol: :lol:

PS. aha

Mene jedno zanima-kakve veze ima ako je decko gay?I nije mi jasno kako je vecina 'a priori' dosla do zakljucka da cim ti je on to priznao, odmah znaci ima neke 'zadnje' namere s tobom...Rekao si da se poznajete vec neko vreme i da je bio ok, nista nisi posumnjao, korektan u potpunosti, pomagao ti. Mozda te eto on ceni, iako si dosta mladji od njega, recimo smatra da si bistar klinac i zeli da ti pokaze da 'drugaciji' ne znaci gori od drugih, i da trebas razviti toleranciju prema ljudima njegovog sexualnog opredelenja...u ljudima je bitno ono dobro u njima, koliko je neko prijatelj, kolega, koliko zeli pomoci, shvatiti i biti covek, a ne s kim on leze u postelju!...
A i zasta mislim da svaki covek zna da prepozna dobro i lose, i da treba imati snage i odupreti se svim trenutnim drustvenim trendovima (a pod tim podrazumevam i one koje misle da je homosexualizam nesto sto je 'hit', ali i one koji su za nacisticko resavanje stvari')

dollar MC:
Zanimljivo, ali decko je trazio nase misljenje, a ovo je moje. I necu ga promeniti. I koje je to sexualno opredeljenje???

Heterosexualno, nikada nisam imala nikakva homosexualna iskustva, niti zelju za istim...Naravno, postujem Vase misljenje, samo mi nije jasno zasto veliki broj ljudi ima toliko negativan stav prema homosexualcima?

Atala:
samo mi nije jasno zasto veliki broj ljudi ima toliko negativan stav prema homosexualcima?
A kako i da nema? Da li je normalno da muskarac krse muskarca, da se devojke zadovoljavaju vibratorima i ostalim pomagalima?
Ako je to OK ajmo svi u pedere pa nestace nam vrsta za samo jednu generaciju ljudi.
Dalje naucno je dokazano da su homosexualnost bolest do koje dolazi usled poremecaja nekakvih hormona.
Recite mi samo da li ste videli nekad dve zivotinje istog pola da se kresu?

I konacno navedi mi bar jednu pozitivnu stranu homosexualaca, osim toga sto se zadovoljavaju time

Кулиража:
Atala:
samo mi nije jasno zasto veliki broj ljudi ima toliko negativan stav prema homosexualcima?
A kako i da nema? Da li je normalno da muskarac krse muskarca, da se devojke zadovoljavaju vibratorima i ostalim pomagalima?
Ako je to OK ajmo svi u pedere pa nestace nam vrsta za samo jednu generaciju ljudi.
Dalje naucno je dokazano da su homosexualnost bolest do koje dolazi usled poremecaja nekakvih hormona.
Recite mi samo da li ste videli nekad dve zivotinje istog pola da se kresu?

I konacno navedi mi bar jednu pozitivnu stranu homosexualaca, osim toga sto se zadovoljavaju time

Ne bih da ulazim u rasprave o homosexualnosti ali bih da odgovorim na tvoje pitanje. Homosexualnost medju zivotinjama je svakodnevna pojava. Kada su u pitanju domace zivotinje gotovo neminovno ce se desiti ako drzis isuvise dugo u zatvorenom prostoru jedinke istog spola. Ovo ponekad ima i ekonomske posljedice npr. kada su rasplodni bicici u pitanju jer nakon sto se nauce da naskacu druge bikove nema sanse da ih zainteresira junica odnosno rasplodna krava. Isto se desava sa jarcevima, ovnovima, nerastima a zabiljezena je homoseksualnost i kod peradi. Ova pojava medjutim nije ogranicena samo na domace zivotinje i zoolozi je vrlo cesto opazaju i kod divljih zivotinja. Tesko je reci dali se kod zivotinja moze govoriti o zenskoj homoseksualnosti s obzirom da nema penetracije (a u savani se ne moze nabaviti dildo kojim bi se opasale) medjutim cak i medju zenkama je zabiljezeno ponasanje koje nedvosmisleno ukazuje na homoseksualnost a ukljucuje izmedju ostalog uzajamno trljanje spolnih organa :? . Najozloglasenije lezbijke su hijene i cimpanze, muskoj homoseksualnosti najcesce se odaju muzijaci zirafe, mladi slonovi koji zive u muzijackim stadima (kod slonova vlada matrijarhat) a daleko cesce od svih ostalih zivotinja ****** znaju da budu delfini koji cak formiraju dugogodisnje intimne veze. :? :cry:

Oprostite ako sam bila konfuzna, ali nisam imala nameru da otovrim diskusiju za ili protiv homosexualizma, ili da podrzavam i "reklamiram" isti, vec me je interesovao razlog zasto ljudi imaju toliko negativan stav prema njima? Ne kazem da treba da vlada histerija obozavanja, ali vecina ima stav koji prevazilazi antipatiju i doslovice prelazi u mrznju, pa me interesovalo zasto? Vi ste gore pomenuli da postoji mogucnost da ce ljudska vrsta izumreti (oprostite,ali to je zaista malo verovatno), i da su oni bolesni- koliko ja znam bolesnicima se pokusava pomoci, oni se ne mrze i odbacuju...I na kraju, da se vratimo na temu- zasto bi ste odbacili PRIJATELJA (znaci neko ko se potvrdio kao takav) zato sto ima sklonost ka suprotnom polu?

Meni je naj smesnije to sto uglavnom devojke imaju zdrav stav prema homoseksualnosti a tipovi (str8 naravno) ne. Cini mi se da je pola ovih sa diskusije "fol macho men" ustvari homofobicna grupica tipova koji nemaju bas zdrave stavove...
Ali zato ako vide dve "drugarice" da se maze i ......... to nema frke one se samo igraju jer im fali ku_rac i to najradije gledaju kada se zadovoljavaju...I uopste ne kapiram ovo drugarstvo 25-14 god ali to je drugo...Kako je to odvratno sto mozete da kazete decku da ce ga on naterati da bude gay ili da ce ga iskoristiti...Pa mali ima mozak a i vi bas na najcrnje pomislite...Totalno podrzavam Jagodicu i ovu drugu devojku... I za kraj da oni sto imaju 2 sive celije shvate jer se sigurno pitaju...nisam gay,samo imam prijatelje koji jesu i nemam nista protiv...

Atala:
Oprostite ako sam bila konfuzna, ali nisam imala nameru da otovrim diskusiju za ili protiv homosexualizma, ili da podrzavam i "reklamiram" isti, vec me je interesovao razlog zasto ljudi imaju toliko negativan stav prema njima? Ne kazem da treba da vlada histerija obozavanja, ali vecina ima stav koji prevazilazi antipatiju i doslovice prelazi u mrznju, pa me interesovalo zasto? Vi ste gore pomenuli da postoji mogucnost da ce ljudska vrsta izumreti (oprostite,ali to je zaista malo verovatno), i da su oni bolesni- koliko ja znam bolesnicima se pokusava pomoci, oni se ne mrze i odbacuju...I na kraju, da se vratimo na temu- zasto bi ste odbacili PRIJATELJA (znaci neko ko se potvrdio kao takav) zato sto ima sklonost ka suprotnom polu?
Koliko se secam nisam rekao da mrzim pedere vec samo da to nije zdravo ni u kom smislu po takve osobe.
@Toxicboy
Gresis i to grdno gresis.
Kao prvo budi siguran u to sto pises (homofobicna grupica koja nema zdrave stavove).
Rekao sam nekoliko puta da sam protiv homosexualnosti u bilo kom obliku (lezbejke, ******) i dalje stojim iza toga, ali nemam nista protiv takvih ljudi i to su dve razlicite stvari.
Zatim ta razlika od 11god i nije nesto, kada cete da shvatite da godine (kao i odelo) ne cine coveka.
Ako je on njemu OK lik zasto se ne bi druzili? I kako bi svet izgledao da se svako druzi sa svojom generacijom?

Back