evo ja cu da budem zenski gay imam sve uslove za to 
pa sta i ako se povataju i to je neki dozivljaj..znace da li mu se svidja ili ne

pa sta i ako se povataju i to je neki dozivljaj..znace da li mu se svidja ili ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moras ga pustiti na ulicu da bi postao derpe,to ce uraditi ako hoce i s tvojim protivljenjem.Кулиража:OK dete je dete, ali roditelji pre svega treba da ga vaspitavaju, a ne da ga puste na ulicu i kazu idi radi sta god hoces.Jelena87:Mada osudjujem pedere,ne slazem se s tim sto si rekao da bi ubio sina.Dete je dete,i treba ga voleti jer je tvoja krv i tvoje meso.Moras se pomiriti sa sudbinom,jer na kraju krajeva ne mozes mu nista,njega je vec bog kaznio pa ne moras i ti...
PS. Od kad je to Bog poceo da kaznjava ljude?
dollar MC:Zanimljivo, ali decko je trazio nase misljenje, a ovo je moje. I necu ga promeniti. I koje je to sexualno opredeljenje???
A kako i da nema? Da li je normalno da muskarac krse muskarca, da se devojke zadovoljavaju vibratorima i ostalim pomagalima?Atala:samo mi nije jasno zasto veliki broj ljudi ima toliko negativan stav prema homosexualcima?
Кулиража:A kako i da nema? Da li je normalno da muskarac krse muskarca, da se devojke zadovoljavaju vibratorima i ostalim pomagalima?Atala:samo mi nije jasno zasto veliki broj ljudi ima toliko negativan stav prema homosexualcima?
Ako je to OK ajmo svi u pedere pa nestace nam vrsta za samo jednu generaciju ljudi.
Dalje naucno je dokazano da su homosexualnost bolest do koje dolazi usled poremecaja nekakvih hormona.
Recite mi samo da li ste videli nekad dve zivotinje istog pola da se kresu?
I konacno navedi mi bar jednu pozitivnu stranu homosexualaca, osim toga sto se zadovoljavaju time
argonaut:Tesko je reci dali se kod zivotinja moze govoriti o zenskoj homoseksualnosti s obzirom da nema penetracije (a u savani se ne moze nabaviti dildo kojim bi se opasale)
Koliko se secam nisam rekao da mrzim pedere vec samo da to nije zdravo ni u kom smislu po takve osobe.Atala:Oprostite ako sam bila konfuzna, ali nisam imala nameru da otovrim diskusiju za ili protiv homosexualizma, ili da podrzavam i "reklamiram" isti, vec me je interesovao razlog zasto ljudi imaju toliko negativan stav prema njima? Ne kazem da treba da vlada histerija obozavanja, ali vecina ima stav koji prevazilazi antipatiju i doslovice prelazi u mrznju, pa me interesovalo zasto? Vi ste gore pomenuli da postoji mogucnost da ce ljudska vrsta izumreti (oprostite,ali to je zaista malo verovatno), i da su oni bolesni- koliko ja znam bolesnicima se pokusava pomoci, oni se ne mrze i odbacuju...I na kraju, da se vratimo na temu- zasto bi ste odbacili PRIJATELJA (znaci neko ko se potvrdio kao takav) zato sto ima sklonost ka suprotnom polu?