malenaaaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Kako bi ste objasnili razliku izbedju ta tri pojma, prijatelja, druga i poznanika... da li vam se ti pojmovi razliku i kako ih razvrstavate po vrednosti...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi ste objasnili razliku izbedju ta tri pojma, prijatelja, druga i poznanika... da li vam se ti pojmovi razliku i kako ih razvrstavate po vrednosti...?
To je to.ne znam ja oduvek idem prijatelj>drug>poznanik....
prijatelj je neko na koga uvek mogu da racunam... neko ko o meni zna skoro sve a i dalje je tu...
drug mi je noko s kim sam dobra, uglavnom to nije osoba od preteranog poverenja neko ko o meni zna slabo sta
a poznanik mi je neko ko eto tako ciji se odnoszasniva na par reci
prijatelj=drug
a poznanik je neko sa kim nismo dovoljno "prisni" ali sa kim smo imali da prozborimo dve tri recenice onako us put . dakle poznanik . sta tu nije jasno ?
dakle
prijatelj=drug>poznanik
Prijatelj,drug i poznanik nije isto.
Prijatelj - Osobe sa kojima smo u dobrim odnosima, ali ne mozemo skroz da im se poverimo.
Drug iliti drugar - Sama rec kaze, to je osoba koja je druga do Vas, tj. neko ko je najbliza osoba i kojoj mozete da se pomerite. Postoji samo jedan drugar, a svi ostali su prijatelji.
Poznanik - Neko koga samo znamo vise iz vidjenja, i sa kojima ste na cao-cao.