Priche iz shkolske klype...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako...
Ja sam inace odlikas pravi...Ono...Sve 5 i tako...I odjednom sam prestala uciti i imacu 6 cetvorki...I moji starci size zbog toga...Ne daju mi da slavim Novu sa drustvom, hoce da mi uzmu telefon,zabrane izlaske...Sta da radim???:confused::confused::confused::confused:

ObicnO swe kOje poznajem,a koje su odlicne,5.oo i tako,njima rOditelji kazu da ne strebaju toliko,da se ne zamaraju,ovo je prvi put da cujem "da roditelji size" znaci da te oni forsiraju,nemoj da radis nestO sto ne zelis ili ne mozes....

E ovako...
Ja sam inace odlikas pravi...Ono...Sve 5 i tako...I odjednom sam prestala uciti i imacu 6 cetvorki...I moji starci size zbog toga...Ne daju mi da slavim Novu sa drustvom, hoce da mi uzmu telefon,zabrane izlaske...Sta da radim???:confused::confused::confused::confused:

Slazem se sa Sanjom,nemoj da radis nesto ako ne mozes.Popricaj malo sa roditeljima o tome,i stavi im do znanja da ne mozes da budes savrsen djak bez ijedne greske!

Ja i jesam upoznata sa aktuelnim desavanjima
Ali ne zelim da dobijam ocenu na osnovu njih, a ucimo staru Grcku, koja nema veze sa ovim
I, povrh svega, iz inata necu da pricam o politici kad odgovaram, iako me bude pitao
Ignorisem ga ja debelo, jer ne podnosim da me neko vredja i da mi prica da sam propala zato sto sam upisala strucnu srednju skolu, za razliku od gimnazijalaca koji ce super da prodju u zivotu, a mi cemo da prodajemo uloshke sa i bez krilca na pijaci

ObicnO swe kOje poznajem,a koje su odlicne,5.oo i tako,njima rOditelji kazu da ne strebaju toliko,da se ne zamaraju,ovo je prvi put da cujem "da roditelji size" znaci da te oni forsiraju,nemoj da radis nestO sto ne zelis ili ne mozes....

naravno da ce da kazu onima koji imaju sve petice da malo odahnu...ali koliko ja kontam ona vishe NE UCHI tako da je to sad njima chudno,i hoce da se vratish na stari put.....

danas se zavrshava muchenje...u petak samo formalnosti..i u subotu me nema..odlazim :D:D ((((((:
i da...bicu odlichna. (danas ce se to potvrditi zakljucivanjem biologije :mrgreen: )

aaa... raspust... ovo je divota... prelazim sa 11 petica i 2 četvorke(hemija i fizika)... vauuuu... iznenadila sam samu sebe...
je li ovo neko ozbiljno govorio da mu roditelji šize zato što ima 6 četvoraka???:shock: don't shit, please... to nisu roditelji, to su mučitelji.. i ja sam odlična sa svim peticama(održala sam to čak do sad:shock:) a na početku sedmog razreda mi je uspjeh bio 3.69... pa šta, svaka ocjena je za đaka... o bože..:roll: svakakva stoka danas postaje roditelj...:roll:

Nema viseeeee!
Raspust!
Sloboda!
Tri nedelje zayebancijeeeeee!
e118.gif
Ziveli!
a063.gif
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back