Tasha444
Ističe se
- Poruka
- 2.212
Dje ste raja...
Ja danas prolazila pored skole,skroz pokrivena snegom,niko u nju nije zagazio...pa naravno...

Ja danas prolazila pored skole,skroz pokrivena snegom,niko u nju nije zagazio...pa naravno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako...
Ja sam inace odlikas pravi...Ono...Sve 5 i tako...I odjednom sam prestala uciti i imacu 6 cetvorki...I moji starci size zbog toga...Ne daju mi da slavim Novu sa drustvom, hoce da mi uzmu telefon,zabrane izlaske...Sta da radim???![]()
mrzim istorijuNa kraju prolazim sa jednom cetvorkom iz budjave histerije... jooj... ma nema veze
Koliko ti se svidja nastavnik(ne mislim na zaljubmrzim istoriju
E ovako...
Ja sam inace odlikas pravi...Ono...Sve 5 i tako...I odjednom sam prestala uciti i imacu 6 cetvorki...I moji starci size zbog toga...Ne daju mi da slavim Novu sa drustvom, hoce da mi uzmu telefon,zabrane izlaske...Sta da radim???![]()
mrzim istoriju
Ja je mrzim josh vishe, veruj mi
To vuce korene iz osnovne
I onu glupu tjurku od nastavnice sam mrzela
A ovog glupog pedofila i kretena, koji svima namiguje i daje petice na osnovu upucenosti u polituku, prezirem iz dna dushe![]()
E ovako...
Netju
Iz principa
Ja treba da ucim istoriju
A ne s kim se rukovao Tadic sinoc na dnevniku![]()
ObicnO swe kOje poznajem,a koje su odlicne,5.oo i tako,njima rOditelji kazu da ne strebaju toliko,da se ne zamaraju,ovo je prvi put da cujem "da roditelji size" znaci da te oni forsiraju,nemoj da radis nestO sto ne zelis ili ne mozes....
Koliko ti se svidja nastavnik(ne mislim na zaljub),toliko volis i taj predmet...:mad: