Priče iz Srebrenice, BiH.

crni djordje:
Auuu efendija Abdurahmane,opet diras mrtvu decu,opet ih dizes iz groba…Pa vec ti rekoh ne radi to covece,pa to je greh I kod tvog I kod mog Boga.Pusti vise leseve I grobove.Neka zlocinci odgovaraju za svoje zlocine.Abdurahmane,kada ti dodje cas da okajes svoje grehe,koji ces biti u redu zbog ovoga sto se igras sa patnjom nevinih,sto ti nije sveta njihova smrt,nego kao vestac svoju djavolju supu muckas reci,tipkas po tastaturi I pravis zombije od svih nevinih o kojima pises?Neka ti Bog oprosti na ovome,ja bih se plasio da cu sanjati sve te zrtve o kojima pises da sam na tvom mestu,I da me nece gledati kao prijatelja.
Motive ti ne znam,ali bi mogao da se zamislis nad velicinom svoga greha kada iznova I iznova ubijas nevine…
U stvari poznat mi je tvoj motiv,a ako sam ga dobro protumacio,racunaj kao da sam ti ovo SVE duplo napisao.
Puno te pozdravlja
KAURIN DJORDJE
:oops:
POSTO SE PRAVIS LUD,STIDI SE JOS JEDNOM!!! :!:

crni djordje:
Abdurrahman:
urospo:
Taj muslimanski decak iz Srebrenice bar moze danas da sanja, pita, prica...jednostavno da zivi i pored svih tih dogadjaja iz proslosti....."genocidni" vojnici VRS su zene, decu i starce prevezli na sigurno, na muslimansku teritoriju.

A srpska deca iz okoline Srebrenice nista od toga ne mogu jer nisu vise medju zivima, tvoj heroj Naser i njegovi pajtosi su poubijali i poklali sve sto im dodje pod ruku, ni nevinu srpsku decu nisu stedeli...

Treba da te bude sramota da postiras takve stvari ovde...ali s obzirom da ste nebrojeno puta do sada pokazali da nemate ni stida, ni morala, ni obraza, od vas nista vise ne cudi...

Treba da se stidis ti sto pripadas genocidnom narodu i povrh toga osudjujes se i dan danas da pises ovdje lazi ?!

Sram neka tebe bude, kad proglasajes svoje vojnike sa puskom u ruci djecom. Gdje kog je koji vojnik vas poginuo vi ga nazivate civilom ili pak djetetom. Koja glupost.

Osim toga, vidi se koliko ima procusuirani zlocina nad Srbima a koliko nad Bosnjacima - samo u Srebrenici i okolini, a da ne govorim o BiH.
E pa ovde maske padaju.Kako narod moze biti genocidan?Odao si se Abdurahmane.Srbi su uvek postovali svaciju veru,ali Islamski fundamentalizam je agresivno zlo koje nazalost jede savremenu civilizaciju.Sto malo ne maltretiras Spance,Italijane,Engleze zbog krstaskih ratova?Sta si se okomio na Srpski narod i mlataras kostima ko neki vudu vrac...Tvoje kumove Amere sto pobise onoliko ljudi u Iraku i u Avganistanu?Ne smes jer ce te odmah povezati sa al kaidom i proglasiti za teroristu.Ovako ,kada blatis Srbe,samo si jadan mali nesretni"bosnjak"kome treba pomoc i razumevanje.
Stidi se :roll:
POSTO SE PRAVIS LUD

Abdurrahman:
urospo:
Taj muslimanski decak iz Srebrenice bar moze danas da sanja, pita, prica...jednostavno da zivi i pored svih tih dogadjaja iz proslosti....."genocidni" vojnici VRS su zene, decu i starce prevezli na sigurno, na muslimansku teritoriju.

A srpska deca iz okoline Srebrenice nista od toga ne mogu jer nisu vise medju zivima, tvoj heroj Naser i njegovi pajtosi su poubijali i poklali sve sto im dodje pod ruku, ni nevinu srpsku decu nisu stedeli...

Treba da te bude sramota da postiras takve stvari ovde...ali s obzirom da ste nebrojeno puta do sada pokazali da nemate ni stida, ni morala, ni obraza, od vas nista vise ne cudi...

Treba da se stidis ti sto pripadas genocidnom narodu i povrh toga osudjujes se i dan danas da pises ovdje lazi ?!

Sram neka tebe bude, kad proglasajes svoje vojnike sa puskom u ruci djecom. Gdje kog je koji vojnik vas poginuo vi ga nazivate civilom ili pak djetetom. Koja glupost.

Osim toga, vidi se koliko ima procusuirani zlocina nad Srbima a koliko nad Bosnjacima - samo u Srebrenici i okolini, a da ne govorim o BiH.

Обрезани скоте, одјеби одавде кад мислиш да смо геноцидан народ.

Ти си усрани одпадак српског народа. Такви као ти сте најгора стока која живи на овој планети. Највећи шљам! Смрдљиви потурчени комплексаш.

Back