Price Iz Skolske Klupe...

Tinar:
mala_nimfa:
Ja vec dve i god. sedim u klupi sa ortakom koji je doktorirao pravljenje pushkica,tako da sam se i ja pored njega prilicno izveshtila.Ranije je to bilo samo za latinski,francuski,a sad je to sa sve shto je potrebno.U principu ne pravim klasicne puskice, vec sve ispisujem na sto,tako je mnogo manja verovatnoca da te uhvate :)
Zar ti nije malo trulo da za sve prepisujesh??? Shta je sa znanjem :?:

Naravno da ne prepisujem za sve :roll: Nemoj tako bukvalno da shvatash,npr. ako ne znash matu i fiziku,pushice ti nishta ne mogu pomoci.Mozda se nisam dobro izrazila,ali puskice mogu da ti pomognu samo ako si dobro neshto naucio,a npr. ima neshto shto nikako ne mozesh da zapamtish,godinu iz istorije i sl.Naravno da ne mozesh celu lekciju da napishesh na pushkicu :roll: Uostalom, da necu da ucim, ne bih ishla u shkolu koju idem vec bi upisala neku trogodisnju.

Tinar:
mala_nimfa:
Ja vec dve i god. sedim u klupi sa ortakom koji je doktorirao pravljenje pushkica,tako da sam se i ja pored njega prilicno izveshtila.Ranije je to bilo samo za latinski,francuski,a sad je to sa sve shto je potrebno.U principu ne pravim klasicne puskice, vec sve ispisujem na sto,tako je mnogo manja verovatnoca da te uhvate :)
Zar ti nije malo trulo da za sve prepisujesh??? Shta je sa znanjem :?:

Znanje se stiče dok se prave puškice :D :D :D
Ipak ti mislis na to dok prepisuješ i gle :arrow: NEŠTO TI UĐE U GLAVU :wink:

Majstor sam u prvljenju puskica i uvek sam znao sta treba ta puskica da ima u sebi,ali me zelja prosla,lakse mi da citam nego da pisem te puskice i jos je mogucnost da ubedm uhvacen,dok sam isao u osnovnu prepisivao sam samo tako zato sto su mi nastavnici bili stoka,a sad nemam razloga za prepisivanciju,znam da sam zadnji put prepisao u prvoj srednje,imao sam puskicu,pismena vezba je bila nenormalno teska(iz elektronike) i znam da su nas 4 nastavnika nadgledala ali sam ipak uspeo da prepisem i dobio sam 3...nisam ni smeo vecu ocenu dobiti jer bi znali sta je u pitanju...

*november rain*:
blaah...
nemam ja vremena za to. :oops: a ni zivaca... :oops:
mozda malo prije chasa neshto napishem na klupu...
:P
neiskusna sam... :pPp
ma, pouzdaj se u sebe...shta bude, bude... :wink:
znam o cemu pricas... (;
mozda napisem jednu godinu od njih milion iz istorije ili jednu formulu od njih 10 :roll: i to samo... :roll: ne znam ni zasto... :roll: evo necu vise... 8)
ovaj tvoj zakljucak... p naravno! upravo to... (8
ali, ja sam uvek nesigurna u sebe... sto se svega tice... :roll: ali svejedno, volim da proveravam rezultate... :oops: bas... :roll: (8
~ imam drugaricu koja uvek mora da ima puskice... i kada sve nauci, mora da ima sve napisano... i sve te puskice cuva :shock: vi nemate pojma koliko je to papirica ispisanih necim sto samo ona moze da procita... ma to je ludilo :shock: ali, za mene je to jednostavno nezamislivo... nikada nisam imala puskice, niti svesku ispod klupe ili nesto slicno... jednostavno to nije za mene... nije da sam 'nesposobna' za prepisivanje :pPp nego jednostavno ne ide... nije to to... :roll: 8)

bleach:
*november rain*:
blaah...
nemam ja vremena za to. :oops: a ni zivaca... :oops:
mozda malo prije chasa neshto napishem na klupu...
:P
neiskusna sam... :pPp
ma, pouzdaj se u sebe...shta bude, bude... :wink:
znam o cemu pricas... (;
mozda napisem jednu godinu od njih milion iz istorije ili jednu formulu od njih 10 :roll: i to samo... :roll: ne znam ni zasto... :roll: evo necu vise... 8)
ovaj tvoj zakljucak... p naravno! upravo to... (8
ali, ja sam uvek nesigurna u sebe... sto se svega tice... :roll: ali svejedno, volim da proveravam rezultate... :oops: bas... :roll: (8
~ imam drugaricu koja uvek mora da ima puskice... i kada sve nauci, mora da ima sve napisano... i sve te puskice cuva :shock: vi nemate pojma koliko je to papirica ispisanih necim sto samo ona moze da procita... ma to je ludilo :shock: ali, za mene je to jednostavno nezamislivo... nikada nisam imala puskice, niti svesku ispod klupe ili nesto slicno... jednostavno to nije za mene... nije da sam 'nesposobna' za prepisivanje :pPp nego jednostavno ne ide... nije to to... :roll: 8)
da...naravno...jednostavno ne mogu...bzvz cju i napisati te pushkice, ali ako nishta ne znam, ne mogu mi ni posluziti...ljudi izgube dragocjeno vrijeme na pisanje pushkica, koje ni ne prochitaju kako treba... :roll: samo mahinalno prepisivanje... :roll: za to vrijeme najbolje je sjesti, natjerati sebe da neshto nauchish...
ako ne ide.ok.dobicju jedan.svojom zaslugom.to je moje (ne)znanje... :wink:

*november rain*:
da...naravno...jednostavno ne mogu...bzvz cju i napisati te pushkice, ali ako nishta ne znam, ne mogu mi ni posluziti...ljudi izgube dragocjeno vrijeme na pisanje pushkica, koje ni ne prochitaju kako treba... :roll: samo mahinalno prepisivanje... :roll: za to vrijeme najbolje je sjesti, natjerati sebe da neshto nauchish...
ako ne ide.ok.dobicju jedan.svojom zaslugom.to je moje (ne)znanje... :wink:
heh... ja se neki dan nerviram kako znam da cu dobiti keca, jer profesor pita, ja nista ne znam, a mene ce sigurno da prozove... i lupam glavu sta da radim... :roll:
i jadam se ja Sonjici... njen savet... ~ pa znas kako... mozes da pobegnes casa i time pokazes dve stvari - neznanje i kukavicluk da to pokazes, a mozes i da ostanes i hrabro primis keca :pPp
ma ona je ludaca :lol: a jako je dobra i mnogo je pametna 8) tako da ja ne bezim sa casova... nikada... 8)
epilog... profesor me nije pitao (8 a zatim je otisao na bolovanje dve nedelje, a ja jos nisam naucila... RoLL ali ni dobila keca (8

Imala sam takav kiks na testu iz hemije!!! Napisah ja pushkice, kao sve ce to biti, a kad ono- NEMA NICHEGA NA TESTU SHTO SAM NAPISALA!!! Svejedno, znala sam!!! I ja sva srecna pochela da reshavam zadatke, kad dolazi profesorka, uzima pushkicu i izbacuje me napolje. Nikakvo jadanje, chak ni dokaz da ih nisam koristila (logichno) nije pomogao!!! Dobila sam keca ko vrata!!!!
Naravouchenije: Ako pravish pushkicu, nadji neko 100% sigurno mesto gde cesh je sakriti!!!! :wink:

DJ_MaRe:
Ljudi, pitanje je u koju skolu idete... a zadnjih 8 strana kruzi chat o tome kako su neki dobili prvog keca, i kako su pravili puskice... :? ne prognoziram neku svetlu buducnost ovoj temi... :roll:
moze jedno pitanjce?...
'ajde da kazemo da moze... :oops:
ovaj... uglavnom smo svi rekli u koju skolu idemo, pa smo samo nastavili pricu o skoli... kad vec nema nijedne druge te teme... :roll:
ako gresim, izvinjavam se... ;) 8)

bleach:
DJ_MaRe:
Ljudi, pitanje je u koju skolu idete... a zadnjih 8 strana kruzi chat o tome kako su neki dobili prvog keca, i kako su pravili puskice... :? ne prognoziram neku svetlu buducnost ovoj temi... :roll:
moze jedno pitanjce?...
'ajde da kazemo da moze... :oops:
ovaj... uglavnom smo svi rekli u koju skolu idemo, pa smo samo nastavili pricu o skoli... kad vec nema nijedne druge te teme... :roll:
ako gresim, izvinjavam se... ;) 8)
Hm, bas si bezobrazna :p... znas da je mene lako kupiti sa osmehom... :wink:
Ok, onda cemo da promenimo naslov teme pa vi nastavite o skoli... :wink:

EEEH, ja se bas kasno ukljucujem na temu ali nema veze... Ja sam gimnazija opsti smjer, I razred... Ma mislim, i da sam birala ne bih mogla upasti u bolji razred... U svim razredima gimnazije ima jako malo djecaka, tek po 3 ili najvise 4, a u mome (nekim srecnim slucajem) ima ih cak 14!!! I uz to, ima ih slaaatkiiih... :oops: Ali, svejedno, sve su samo loodaci tako da je super, zezamo se po citav dan. A kad se samo sjetim koliko sam kukala kada sam se vratila kuci posle prvog dana skole, mislila sam da mi je razred ocajan, ali eto, kad sam ih upoznala...
Uh, ljudi, smorih vas :oops: :oops:

helena_LP-freak:
EEEH, ja se bas kasno ukljucujem na temu ali nema veze... Ja sam gimnazija opsti smjer, I razred... Ma mislim, i da sam birala ne bih mogla upasti u bolji razred... U svim razredima gimnazije ima jako malo djecaka, tek po 3 ili najvise 4, a u mome (nekim srecnim slucajem) ima ih cak 14!!! I uz to, ima ih slaaatkiiih... :oops: Ali, svejedno, sve su samo loodaci tako da je super, zezamo se po citav dan. A kad se samo sjetim koliko sam kukala kada sam se vratila kuci posle prvog dana skole, mislila sam da mi je razred ocajan, ali eto, kad sam ih upoznala...
Uh, ljudi, smorih vas :oops: :oops:

Pa i ti si vec odgovorila na temu!!! :lol: :lol: :lol:
Deco sta vam je???

helena_LP-freak:
i ja isto... gimnazija, opsti smjer... I razred...
helena_LP-freak:
U mojoj skoli je loodilo jer je ooogrooomnaaa... To u stvari nije samo gimnazija nego Srednjoskolski Centar, tu su ujedno opsta, jezicka i matematicka gimnazija, pa onda medicinska skola, brodomasinska i nautica (pomorska skola)... Ima nas nevidjeno mnogo, tako da je super... I sto je naaajzesce, svi smo ista smjena... Jeste da je uzasna guzva, ali je cool.

Tinar:
Imala sam takav kiks na testu iz hemije!!! Napisah ja pushkice, kao sve ce to biti, a kad ono- NEMA NICHEGA NA TESTU SHTO SAM NAPISALA!!! Svejedno, znala sam!!! I ja sva srecna pochela da reshavam zadatke, kad dolazi profesorka, uzima pushkicu i izbacuje me napolje. Nikakvo jadanje, chak ni dokaz da ih nisam koristila (logichno) nije pomogao!!! Dobila sam keca ko vrata!!!!
ISTA STVAR SE DESILA I MOM DRUGU!!!!I TO NA HEMIJI!!! :D
Naravouchenije: Ako pravish pushkicu, nadji neko 100% sigurno mesto gde cesh je sakriti!!!! :wink:[/quote]moj fazon je da sto stavis puskicu na "providnije" mesto,teze ce te izvaliti...ja ako pisem na papirice,drzim ih ispod ruke ili u pernici,a ako ne stignem to da napravim pisem na stolici ispred,stolu ili zidu,i nikad me niko nije uhvatio!

ustvari,jeste jednom geograficarka u osnovnoj kad sam otvorila knjigu i odatle prepisivala...to je malo sustalo...pa.... :oops:

jao i meni se desilo jednom da otvaram svesku...Imali mi kontrolni i sveska mi stoji na stolu...A profesorica ne gleda...i tako ja lepo otvorim svesku (a i torba mi je bila na stolu) i sve prepišem. Al najgore je što se moja ortakinja počela toliko smejati da sam se uplašila da će nas izbaciti (al profa ništa-ni makac) :D :D :D

Back