Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Projekat da preselimo sve clanove sa ane i ugasimo taj diktatorski forum koje vode urednice koje su umislile da su CEO Majkrosoft firme, a ne jebene urednice nekog foruma.
A vi ste sa ana.rs.?

Za devojke ok skroz, ali muškarci

tenor.gif

нисам био довољно јасан, тамо је довољно само да напишеш нешто што се не поклапа са ставом већине и одмааааа креће хистерија, брисање коментара иако не крши правилник форума, пријављивање коментара, кмечање код уредница да се тај неко банује са форума

нисам био довољно јасан, тамо је довољно само да напишеш нешто што се не поклапа са ставом већине и одмааааа креће хистерија, брисање коментара иако не крши правилник форума, пријављивање коментара, кмечање код уредница да се тај неко банује са форума
Ma ko im hebe mater, brt, što bi se više njima bavili 🤷

Jos jedna zemljakinja?
oli si iz Crnu Goru?
:think::think::think:
Iz Oklen city-ja :super:

I ovde se tužakaju, to je normalna stvar.

па онда намерне провокације члана како би га избациле из такта, па казниле, итд, итд...
ti baš ne znaš da se zabavljaš
ди не знам, био сам активан на свакој шкатљивој теми тамо... било шта о политици, мика алексић, феминизам... нека их тамо у њиховом универзуму

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back