Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.761
srednje ime sme da se menja.... tako kažuČokolada mi je srednje ime.
Dobro, može neka pita.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srednje ime sme da se menja.... tako kažuČokolada mi je srednje ime.
Dobro, može neka pita.
Ne može, to mi dođe kao - podskup. Deo je mene, džaba.srednje ime sme da se menja.... tako kažu![]()
Ne može, to mi dođe kao - podskup. Deo je mene, džaba.
Pa jel' pise kafa na! Transparentno.Nije fer!!!!![]()
Mene je lakše nahraniti nego kafom napojiti. Ja sam ti izbosne, nama daju kafu da pijemo odmah po rođenju.Pa jel' pise kafa na! Transparentno.
odmah po rođenjuMene je lakše nahraniti nego kafom napojiti. Ja sam ti izbosne, nama daju kafu da pijemo odmah po rođenju.
Da da, čim nam pupak podvežu.odmah po rođenju![]()
Sta da pita?Čokolada mi je srednje ime.
Dobro, može neka pita.
Su čim hoću.Sta da pita?
Da vam brci i rep porastu.Da da, čim nam pupak podvežu.
pola jedan, ne prepadaj me. Ustajem za 4 i po sata, a još nisam zaspala.Da vam brci i rep porastu.
Omg pola dva. Pa do sad je Pepeljuga izgubila i uz cipelicu. I zaboravila sta je htela. A ja cu ujutru da sanjam da se kupam.
znači, ujutru umačemo podočnjake u kafu, mi što ustajemo u 5hpola jedan, ne prepadaj me. Ustajem za 4 i po sata, a još nisam zaspala.
Idem i ja . Dok se sredim, taman 2hOdoh "mrtvima da delim vodu", a vi peglajte stolnjake za sutra, treba balone spremati i čaše glancati za novo otvaranje.
Ja sam stvarno pocela da pijem kafu tek u trudnoci. Jer nisam smela slatko i bukv sam shvatila. I onda sta da narucim. Kratki i mleko obaska. Lavaca je tada bila mmm. Cerka kaze bas ti hvala, sigurno sam povracala u tvom stomaku. Tako da ima i pre vrpcane pupke nacina.Ja sam smanjila kafu kad sam ostavila cigarete. Ima oko 10 god.
Ma bre bo'na Pinokijice, ovde je sat vise, a vi polako.pola jedan, ne prepadaj me. Ustajem za 4 i po sata, a još nisam zaspala.
Majstor se otkrio. Onaj iz krajeva poznatih po grtalicamaStrcnula.
Ko je majstorbre? Vrnula sam ne budi lenja svih 15 poruka od jutros i neje se otkrio.