Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.860
Sad nas tjerate na grupni. Grijeh.Ima ok temica, izvidila sam stanje, slobodno i vas dvije prošetajte
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad nas tjerate na grupni. Grijeh.Ima ok temica, izvidila sam stanje, slobodno i vas dvije prošetajte
![]()

Da.Nešto treće?![]()

Sad nas tjerate na grupni. Grijeh.![]()

Danas je pun ljubaFi.Aw kako slatko od tebe![]()

Ima li ovde tema o paranormalnom, tamo su bile aktivne, neobjašnjive pojave i sl.
Mica malaDanas je pun ljubaFi.![]()
Citiraju me i ovde i tamo, ne mogu da postizavam da svima oponiram. Hoću reći odgovorim.![]()

Beba luta i dolutala na neku politiky.Gdje tamo?![]()
Naravno, kako rekoše danas ovdje, nije bitno gdje si, nego s kim si.Moramo biti kolegijalni, u društvu je sve ljepše![]()
Jel i ja? Ne znam dal sam još u zatvoruNaravno, kako rekoše danas ovdje, nije bitno gdje si, nego s kim si.
Idemo svi kolektivno na izlet. Ne naginjite se kroz prozor u vožnji.

Beba luta i dolutala na neku politiky.

Nisi, platili smo da te izvučemo. Moraš se sad lijepo ponašati kako i priliči onoj boginji duše koja te opisuje.Jel i ja? Ne znam dal sam još u zatvoru![]()

pokušaćuNisi, platili smo da te izvučemo. Moraš se sad lijepo ponašati kako i priliči onoj boginji duše koja te opisuje.![]()

Koliko ostajete?E valjda ne sme nocu, cudno ali niko nije ni pokusavao. Nas je manji haha. Nisam ga koristila. Da nisam sad zombi mogla bih u more. Jos samo jedan dan i prekosutra ima da ustanem i da plivam dok me ne izbace.
i ako te izbace , ti se vratiE valjda ne sme nocu, cudno ali niko nije ni pokusavao. Nas je manji haha. Nisam ga koristila. Da nisam sad zombi mogla bih u more. Jos samo jedan dan i prekosutra ima da ustanem i da plivam dok me ne izbace.

Na politiciGdje tamo?![]()

I moraš dijeliti slatkiše ravnomjerno![]()
to nema u zakonu