- Poruka
- 18.173
... od tuge i bola barabo jednaPišem ovo pismo a ruka mi drhti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... od tuge i bola barabo jednaPišem ovo pismo a ruka mi drhti...
Dala si mi idejusamo nemoj o moju i sve ok![]()

Običan:Šta si ti, dušino, u horoskopu?![]()

)Morala sam malo da pretražim forum i da prozborim koju na politiciTi lutaš bebo![]()
Meni tvoj treba. Pečat. Šta se mene smatra vlada?Ne treba pečat, ukinut odlukom vlade srbije

Moj pečat je arhiviranMeni tvoj treba. Pečat. Šta se mene smatra vlada?![]()
A za koji mjesec, kad se uhvatiš u neku od rasprava tamo..Nisam pisala ništa, zapratila jednu temu da je lakše čitam. Lajkovala nešto, pa se predomislila i uklonila. Ispratila ko je banovan u istoj raspravi. I tako, korak po korak, nadam se da neću daleko.![]()
Samo sam ja izgleda verna samo ovoj temi.Morala sam malo da pretražim forum i da prozborim koju na politici![]()

Ovakvog si čoveka našao da falsifikuješ... od tuge i bola barabo jedna
Ja dupla voda, ugasio bih te kao zadnju cigaretuObičan:
Dupla vatra
Ovan - lav
A ovaj današnji... što smo guglali Isis (dušica neka)

A varala sam vas i sa SvaštaromSamo sam ja izgleda verna samo ovoj temi.![]()
![]()

KhmJa dupla voda, ugasio bih te kao zadnju cigaretu![]()

Nisam ni ja bolja. Knjiški moljci i ova tema.Samo sam ja izgleda verna samo ovoj temi.![]()
![]()
A za koji mjesec, kad se uhvatiš u neku od rasprava tamo..
![]()
Ti bi samo da prskašJa dupla voda, ugasio bih te kao zadnju cigaretu![]()
Našla si gde ćešMorala sam malo da pretražim forum i da prozborim koju na politici![]()
Nešto zapelo u grlu može biti
Ne mora gašenje da bude uvek prskanjem, znam da je to tebi samo u glaviTi bi samo da prskaš![]()
Jeste, da ga ebem, stalno mi zapinjeNešto zapelo u grlu može biti![]()
Otkud ti znaš šta je u mojoj glavi?Ne mora gašenje da bude uvek prskanjem, znam da je to tebi samo u glavi