Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.381
Pa i imaš ga jer samo to može da te poremeti.pa reagujem tako što imam kineski zid
Za druge ti ne treba jer te ne mogu dirnuti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i imaš ga jer samo to može da te poremeti.pa reagujem tako što imam kineski zid
A ja imam kran. I buldožer. Bager. Kad te raznesem i zanesem, pašćeš.pa reagujem tako što imam kineski zid

DaZnači čistokrvna sam aqu kozica![]()
A je l' tebe pita neko nešto?Lepo ja kazem da si mali baksuz![]()
Pa jes, ne bi ga dizao, da ne oseća opasnost.Pa i imaš ga jer samo to može da te poremeti.
Za druge ti ne treba jer te ne mogu dirnuti![]()

I posle mi se bakanališemoOtišao da ga diže upravo.![]()
On je inicijatitor, glavni i odgovorni.I posle mi se bakanališemo![]()
Ima li još Lavova ovde, da im čestitamo rođendan kako dolikuje
Za Device je još rano
Kidnapujte ga i drzite ga kao roba isto sto je komunisticki pokret otpora drzao Rena iz Allo Allo @Heroj.Ulice lici na njegaOtišao da ga diže upravo.![]()
Ja sam Riba sa podznakom Lava.Izgleda da nema, da smo rijetki i posebni
![]()
![]()

Podsjetio si me na ovu priču..pa to sam i kazo
ne traži pomoć ali je on uvek tu.
samo treba do kraja opružiti prst da bi se dobila pomoć
jok, otišao da gledam filmOtišao da ga diže upravo.![]()

A pesimist je optimist s iskustvom?Negdje procitah da je realista često samo upakovan s mašnicom naziv za pesimistu![]()
ta priča me podseti na ovoPodsjetio si me na ovu priču..
Čovjek i uže
Jedan čovjek je planinario po visokom gorju, ali u jednom trenutku je izgubio ravnotežu i pao s litice. Srećom, uspio se u posljednjem trenutku uhvatiti za uže koje je bilo pričvršćeno za stijenu. Pogledao je dolje i vidio da je pod njim duboka provalija - sigurna smrt pa je počeo panično vikati:
- "Upomoć! Ima li koga?!"
Nakon nekog vremena, čuo je snažan, dubok glas:
- "Ja sam Bog. Jesi li spreman vjerovati mi?"
Čovjek uzvikne:
- "Da, da, vjerujem! Samo me spasi!"
Bog odgovori:
- "Onda samo presijeci uže."
Čovjek je zastao, zapanjen. Pogledao je dolje - mrak i ponor. Pogledao gore - ništa ne vidi. I onda... odlučio je ne presjeći uže. Ostao je visjeti, nadajući se nekom čudu.
Sljedećeg jutra, tim za spašavanje ga je pronašao mrtvog od smrzavanja, još uvijek čvrsto držeći uže.
Bio je samo dva metra iznad tla.
ne osećam ja opasnost, nije zid podignut da vi ne bi ste ušli, nego da ja ne bih izašaoPa jes, ne bi ga dizao, da ne oseća opasnost.![]()
ne osećam ja opasnost, nije zid podignut da vi ne bi ste ušli, nego da ja ne bih izašao

E, upravo to. Čula sam i tu verziju.ta priča me podseti na ovo
Poplava u BiH. Mujo ide ulicom a voda mu do koljena. Nailazi Haso čamcem i kaže: - "Hajd Mujo uskači u čamac."
- "Ne. Ja sam veliki vernik i Bog će me spasiti."
Voda prešla Muji preko pojasa kad nailazi Ibro s čamcem i kaze:"Hajde Mujo uskači u čamac."
Voda došla Muji do grla kad nailazi Suljo isto čamcem i kaze:"Hajde Mujo uskači u čamac."
Mujo se udavi i ode kod Boga i pita:"Ja sam bio veliki vernik, a ti me nisi spasio???"
Bog ga pogleda i kaže: "Pa znam Mujo i meni je čudno. Čekaj da pogledam u notes...
Pa tri puta sam ti slao camac, a ti si sva tri puta odbio da te spasim."
Drugačije ne bi mogao samokontrolisati svoje osjećaje prema njoj?![]()
Arandjele, nemoj više da pričaš viceve o deci, molim teJa sam Riba sa podznakom Lava.![]()