Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.514
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo me kod popa,nije bilo potrebe bilo šta da mu pričam, samo da mu dam da sam pročita šta ste pisali
Pa ne treba pop da strada zbog naše krvoločne želje i hormonaNe mereeeeeem, vrbopuc puca![]()
![]()
Tako ti i ja na Adi aaaw, da se njišemo
bože sačuvaj i nečastivi sakloniTako ti i ja na Adi aaaw, da se njišemo![]()
Neko mora, bolje nego mi same.Pa ne treba pop da strada zbog naše krvoločne želje i hormona![]()
Pa moraš da me držiš, udaviću se, n'umem da plivam,bože sačuvaj i nečastivi sakloni

Jao ovo moram poslati nekome
Nije da nema posledicaBože kako je ovaj crtani perverzan, šta smo mi gledali daleko bilo![]()
Jao ovo moram poslati nekome![]()

А као други цртаћи су ОКBože kako je ovaj crtani perverzan, šta smo mi gledali daleko bilo![]()

nije ni čudo što ste takve ispaleBože kako je ovaj crtani perverzan, šta smo mi gledali daleko bilo![]()
Tebe je pop istjerao iz Crkve koliko se sjecameto, tako i moj pop jutros kad sam mu pokazao vaše bakanalije
kaže slaba mu rakija pitao me jel imam nešto jače da se kovarne
Bila sam uvjerena da je Lav najumišljeniji znak, dok nisam kročila na forum i upoznala vas Vodolije![]()
taj što me isterao se predstavio gospodu, ovo je drugi popTebe je pop istjerao iz Crkve koliko se sjecam