- Poruka
- 49.262
Znam, šalim seI jesu muške. Bog i Adam. Ali je to samo prikaz, nebitan je spol.
U Kolibi je Bog prikazan kao tamnoputa žena.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, šalim seI jesu muške. Bog i Adam. Ali je to samo prikaz, nebitan je spol.
U Kolibi je Bog prikazan kao tamnoputa žena.![]()
Ma znam da se šališ.Znam, šalim se
Zar ti nisi ateista?

Ako odeš dalje u analizi cele slike vidiš da je bog u stvari u ljdskom mozgu, oslikan u njemu što će reći upoznaj sebe upoznaćeš bogaIli neostvarena veza i osećaj tenzije.
Taj mali prostor izmedju prstiju je nada da će nekad moći da se spoji sa njim
Ali, ako bolje pogledaš Adam je u pasivnom položaju, leži.. I tu ću da stanem jer će da se shvati svakojakoMa znam da se šališ.
Ali, ruke su feminizirane. Nasmijala si me.![]()
Znam, šalim se
JesamZar ti nisi ateista?![]()
Vezano za grljenje i općenito dodir. Koliko ga tko smatra značajnim u životu.![]()
drage ljude 
Ma samo ti daj. Pa imamo pravo na vlastitu analizu bez da se osuđujemo.Ali, ako bolje pogledaš Adam je u pasivnom položaju, leži.. I tu ću da stanem jer će da se shvati svakojako

Tako i ja.Volim dadrage ljude
![]()

Moguća aluzija, ali ne i potvrđena.. Ali, delo je moguće sagledavati sa više aspekata..Ako odeš dalje u analizi cele slike vidiš da je bog u stvari u ljdskom mozgu, oslikan u njemu što će reći upoznaj sebe upoznaćeš boga
Pitanje i odgovor a la Ribe 100%.Bog je uvek tu, a na nama je da li ćemo prst ispružiti skroz i dodirnuti ga ili ne
Pitanje i odgovor a la Ribe 100%.![]()
Što bi se pogrešno protumačilo što ljubiš cveće i drveće? Nema razloga.Tako i ja.
I životinje isto tako.
Ma i drvo, cvijet. Samo da se krivo ne protumači.
Pa baš. Kakvu brezu imam u blizini, da samo znaš.Što bi se pogrešno protumačilo što ljubiš cveće i drveće? Nema razloga.

Tako i ja.
I životinje isto tako.
Ma i drvo, cvijet. Samo da se krivo ne protumači.![]()

Jel joj se udvaraš malo?Pa baš. Kakvu brezu imam u blizini, da samo znaš.![]()
Naravno, ne navalim na nju odmah dodirima, prvo malo suptilnosti.Jel joj se udvaraš malo?

Pa zato napisah s kvačicama, da ne dođe do zabune![]()
:II:I ateisti bi se prekrsitili da vide tvoje postove.
Ne laži narod.