- Poruka
- 48.494
Ali, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..Ne bih da prljam ruke takvim oblicima života.
Samo ignore.
Али то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!Pa to, pretenzija ka gledanju moga teleta
Mada od gledanja nema selameta

Мало ли је!?Van Helsing ima kadu

Na ovu skupoćuМало ли је!?

Али то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!

Još joj uslugu činiš, a ona se femkaАли то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!
Може ли уместо тих камила мека аутохтона врста!?Prihvatam samo veće investicije, tipa hiljade hiljada kamilaili neka jahtica s njenim imenom. Ima ime za jahte
Izvini Žard

Ja mislila da ces da napises da se desava prilikom odlaska na more.A ja upravo čitah kako se pročišćenje i ponovno vaskrsnuće dešava upravo u toku ispunjavajućeg intimnog odnosa sa odgovarajućom osobom
Jutrić
Osjećam se kao hiperaktivna čivava
Много си тешка за преговоре!

Sa njim bih se jedino uprljala. Sa zadovoljstvomUvijek možeš pozvati načelnika kad treba da prlja. Ruke.

То ти кажем!!Još joj uslugu činiš, a ona se femka
Може ли уместо тих камила мека аутохтона врста!?

Smiri se.Sa njim bih se jedino uprljala. Sa zadovoljstvom
I Snowko isto misli. Zlobnica samМного си тешка за преговоре!

Јеси ли??I Snowko isto misli. Zlobnica sam
Istraživanje obavljeno toliko puta metodom slučajnog uzorka, kao i jučeАли то гледање би било само у сврху истрживања како то твоје тело утиче на просечан мушки мозак!

Имаш неку публикацију?Istraživanje obavljeno toliko puta metodom slučajnog uzorka, kao i juče
Sve jasno i prejasno

Шта каже @snowtrooper ?Jesam.
Nisam ja neki humanitarac, ne zovu me uzalud Zlobna ŽardinjeraAli, ne razumeš ih.. Oni su mučene duše, žena ih maltretira, sve to rade samo zbog dece.. U neku ruku si ktitor..

I Snowko isto misli. Zlobnica sam

Tu se jedino slažemo.Шта каже @snowtrooper ?