mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.177
Koju temu?Ко је уопште започео ову вечерашњу тему?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju temu?Ко је уопште започео ову вечерашњу тему?
Nemam pojma. Ja opet, po običaju uletjela u krivom trenutku izgleda.Ко је уопште започео ову вечерашњу тему?
Pa jelda? Umjesto da se samo uključi kao mi.Nikad zadovoljni![]()
![]()
Gde iskopa ovo
Ma dobar je Helsing. Neće njega ovako nešto uplašiti ili otjerati.Teramo narod![]()
Ову са бљуцкањем!Koju temu?
Знаш ме!Ma dobar je Helsing. Neće njega ovako nešto uplašiti ili otjerati.![]()
A šta znam, ja nisam gadljiva pa mi smešno to, kontam da je gadljivom delu naroda ovo too much.![]()
Naprotiv kažeš?Ma dobar je Helsing. Neće njega ovako nešto uplašiti ili otjerati.![]()
Moguće. Možda jedino da onda stavljamo u spojlere ako je baš too much.A šta znam, ja nisam gadljiva pa mi smešno to, kontam da je gadljivom delu naroda ovo too much.![]()
A što ako netko ima dar za pisanje pa ti opiše scenu (onako kao pisci u knjigama) da doslovno imaš viziju kako to izgleda?Nisam ni ja na pisanje, ali na slikovite prikaze jesam malo![]()
E,onda smo ga....A što ako netko ima dar za pisanje pa ti opiše scenu (onako kao pisci u knjigama) da doslovno imaš viziju kako to izgleda?![]()
Пропустио сам гузу.Sad se sjetih one njene guze koja im svima uljepšala dan.![]()
Ove zvukove prirode izvana.Шта се слуша вечерас, Амелија?
Зрикавци?Ove zvukove prirode izvana.
Ne znam koliko je pametno stavljati glazbenu podlogu ovim njihovim brutalnim videima.![]()
Vama je ovo prvo ono što ide iz usta (ono kad ti fino zamiriše neka hrana)?
Da, cvrče. Ujutro ptičice, a navečer oni ili nešto slično.Зрикавци?