Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.362
Šta s njom? Ništa nije bilo.A zubarka?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta s njom? Ništa nije bilo.A zubarka?![]()
Maaace.Pogledajte prilog 1764322
Spava ae snom pravednika
Igrali domine?Pa nisam se **** sa njima![]()
SexaoIgrali domine?![]()
Šta s njom? Ništa nije bilo.
Ova je kod mene zavrsila tako sto se sakrila negdje kod motora u autu, i tako 30km se vozila.Imala dva mjeseca tada i keva je nadje, tako sto je cula da mjauce, i izvadi je nekako.Maaace.
Meni su dve pobegle sad od hranjenja za ruckom. Smorila sam se. Cistila im losos.
To i ne računam u dešavanja, ionako se desilo jednom u prolazuAli bolje da nego da se nista ne desava i da nema nikakve inspiracije za...plakanje i smejanje. I stagodj.
A onoj sto se otkopcao brus, pa si joj pomagao da zakopca?
Pa da je bila slobodna da, ali pošto nije ćao zdravo.Koliko si pricao o njoj hteo si i da je zenis![]()
Jel to za tebe sex? Jel znaš šta je sex, kako izgleda sex? Jesi probao nekad?A onoj sto se otkopcao brus, pa si joj pomagao da zakopca?
Pravo da ti kazem, meni pauza od sr.anja prijala.Ali bolje da nego da se nista ne desava i da nema nikakve inspiracije za...plakanje i smejanje. I stagodj.
Sad ih jos i oblaci?A onoj sto se otkopcao brus, pa si joj pomagao da zakopca?
Nisam ni rekao da je seks.Al si rekao da su ti ruke zadrhtale.Jel to za tebe sex? Jel znaš šta je sex, kako izgleda sex? Jesi probao nekad?
Pao joj šećer, verovatnoNisam ni rekao da je seks.Al si rekao da su joj ruke zadrhtale.![]()
![]()
Pogledaj kad je to napisano, verovatno imaš sačuvano ko i sve moje poruke što čuvašNisam ni rekao da je seks.Al si rekao da su joj ruke zadrhtale.![]()
![]()
Mislio sam njemu da su ruke zadrhtale.Pao joj šećer, verovatno
Nije šećer nego brus joj se razvezao u vodi.Pao joj šećer, verovatno
Kao i ti.Pogledaj kad je to napisano, verovatno imaš sačuvano ko i sve moje poruke što čuvaš![]()
Pa ja sam bečka škola. Meni gola žena da dođe ja kažem obuci se prehladićeš se tako gola.Sad ih jos i oblaci?
![]()
Da vam prestane pauza i krene.... Ono... Iskreno želimZa nas sa sedmogodišnjom pauzom
Samo ih ja ne vadim javno iz arhiveKao i ti.![]()
Nisi spominjao to da nema nista da se metne u njega.Nije šećer nego brus joj se razvezao u vodi.
Ne znam ni što ga je stavljala nije imala ništa za u njega da metne![]()