Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja već metnula odmah oza njegovog C, neko je trebao O, a onda je tambura da ga istamburam uleteo sa MOOOOOK, more marš, neću tako da se igraaaam!C
Sad ti meći m

Moje mećanje se završilo kako je i počelo, uz intoniranje himne praćeno parastosomManje priče više meći!
![]()
Meni je subotaMikrofon u 10 ujutru utorkom![]()
Nemam više poverenja u vas. Preuzeo sam sve na svoja nejaka pleća.![]()
Ko pre Heroju - njegov Heroj. Spora si.Ja već metnula odmah oza njegovog C, neko je trebao O, a onda je tambura da ga istamburam uleteo sa MOOOOOK, more marš, neću tako da se igraaaam!![]()
![]()
Gde ti je mikrofon da to i dokažeš?Meni je subota![]()
Od juče sam raskinuo sa jendecima. Novi ja.
Nemoj nožne da uključim u igruKo pre Heroju - njegov Heroj. Spora si.![]()
![]()

Za Novu godinu moraš nas ispoštuješ!Od juče sam raskinuo sa jendecima. Novi ja.![]()
Ništa dok ja ne udarim pečat! Parastosu!Moje mećanje se završilo kako je i počelo, uz intoniranje himne praćeno parastosom
Nisi fer. Nema korišćenja supermoći.Nemoj nožne da uključim u igru![]()
Ima vremena...Za Novu godinu moraš nas ispoštuješ!![]()
Bogami ni veličina ništa ne vredi ako loše meće.Nisi tinte pila. Zamisli udaš se i skontaš da loše ili majušno meće?![]()

Aj, taman još jednom dobiješ i eto nove godine!Ima vremena...![]()
A lakše bi mi bilo nego ono mučenje.Aj, taman još jednom dobiješ i eto nove godine!
A jes, ti si bata!
Ovako da ga zapečatiš!Ništa dok ja ne udarim pečat! Parastosu!

I ti svoje supermoći koristio u subotu veče, olizao flašu, k'o ciganče kobaju si je smotao, nije prošlo sat vremena ona prazna.Nisi fer. Nema korišćenja supermoći.![]()
Šta je to???