Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kleveće u mom odsustvu, jes' videla.
Tebe dok citam, sve vreme mi u glavi, kako sam bas dugo i bas puno bila zaljubljena u lika, a njega savrseno boleo rac za moje postojanjeSamo kleveće u mom odsustvu, jes' videla.![]()
Pa samo zavisi od konteksta. Ako neko stalno nekog zeza, pojacava, lovi reakciju dok ne isprovocira. Zavisi i od publike sta je ok, a sta je srozavanje pred drugima, uzdizanje sebe itd. Msm ravno sa svim ostalim zezanjima, vidi se sta je benigno bez obzira na temu, a sta je bzvz.Jutrić
Ne budali.
Inače, što se tiče gej forica, one su meni cool.
Ono što mi je crvena lampica i signal za latentnu homoseksualnost je kada neko jako agresivno reaguje na neku bezazlenu gej foru ili kada iskazuje ogroman bijes prema gejevima. Tu nešto ne štima![]()
Tebe dok citam, sve vreme mi u glavi, kako sam bas dugo i bas puno bila zaljubljena u lika, a njega savrseno boleo rac za moje postojanje
![]()
Tebe dok citam, sve vreme mi u glavi, kako sam bas dugo i bas puno bila zaljubljena u lika, a njega savrseno boleo rac za moje postojanje
![]()
Ne smemNe smeš da ga forsiraš?
Srce mislim.
Tacno.Pa samo zavisi od konteksta. Ako neko stalno nekog zeza, pojacava, lovi reakciju dok ne isprovocira. Zavisi i od publike sta je ok, a sta je srozavanje pred drugima, uzdizanje sebe itd. Msm ravno sa svim ostalim zezanjima, vidi se sta je benigno bez obzira na temu, a sta je bzvz.
Pa sta ces za seks?!Ne smem
I Heroj, tvoja generacija, tvrdi da je "penzioner"Vise sam to nazvala penzijom, nego pauzom, no dobro
![]()
Sta si ne uzmes karticu? Ne kosta puno
Dobro jutro. Kak ste?
Dobro jutrooooo,još malo pa Sneška da pravim, za sad gumene čizme i kišni mantil.
Jesmo bogougodno sanjali, lepo hrkali, još bolje posrkali? Kafu![]()
Čuj njega, frizure i haljine. A što je s okama i kikama?
Dobar dan, dobri ljudi!![]()
I ovde je krenulo polako
Bayern
Pa zasto, pa kako.Tebe dok citam, sve vreme mi u glavi, kako sam bas dugo i bas puno bila zaljubljena u lika, a njega savrseno boleo rac za moje postojanje
![]()
I Heroj, tvoja generacija, tvrdi da je "penzioner"![]()
Stavicu flaster na usta za dalje asocijacije u cetiri oka, za datu temu imamo neke rizikeTacno.
Takodje resava se u 4 oka ako su ljudi normalni
jer
publici ru nije mesto...
Pa ništa, kao što rekoh ja sam se toga odrekao pre 12-13 godina jošPa sta ces za seks?!
Stavicu flaster na usta za dalje asocijacije u cetiri oka, za datu temu imamo neke rizike.
Pa ništa, kao što rekoh ja sam se toga odrekao pre 12-13 godina još
Pa nisam se **** sa njimaAla lazes!
A one tete sto biciklaju. I postkoncertne crne rupe u secanju. Ih.
Mozak izmislja kada nije u stanju da se nosi sa realnoscu.Pa zasto, pa kako.
Inace ako je delulu onako ko za filmske i ostale licnosti tj bez preduzimanja nekih ocajnickih poteza u realu...sta fali. Podrzavam sve nedestruktivne podizuce supstance koje su legalne. Hmm skoro da ne mogu da smislim nista osim seksa, maste, hrane, hobija i nesrecne ljubavi (ako ne zna i ne moze da bude stete). Ne nuzno ovim redosledom. Motivacija se racuna.