Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raste ti

pinocchio-nose.gif

Jutrić :kpozdrav:

Ne budali.

Inače, što se tiče gej forica, one su meni cool.
Ono što mi je crvena lampica i signal za latentnu homoseksualnost je kada neko jako agresivno reaguje na neku bezazlenu gej foru ili kada iskazuje ogroman bijes prema gejevima. Tu nešto ne štima :tost:
Pa samo zavisi od konteksta. Ako neko stalno nekog zeza, pojacava, lovi reakciju dok ne isprovocira. Zavisi i od publike sta je ok, a sta je srozavanje pred drugima, uzdizanje sebe itd. Msm ravno sa svim ostalim zezanjima, vidi se sta je benigno bez obzira na temu, a sta je bzvz.

Pa samo zavisi od konteksta. Ako neko stalno nekog zeza, pojacava, lovi reakciju dok ne isprovocira. Zavisi i od publike sta je ok, a sta je srozavanje pred drugima, uzdizanje sebe itd. Msm ravno sa svim ostalim zezanjima, vidi se sta je benigno bez obzira na temu, a sta je bzvz.
Tacno.
Takodje resava se u 4 oka ako su ljudi normalni
jer
publici ru nije mesto...

Sta si ne uzmes karticu? Ne kosta puno

Dobro jutro. Kak ste?

Imam karticu i broj koji koristim od 2009. godine. Ne bih sada da je menjam jer svi znaju taj broj kada dodjem u Srbiju i zovu me na njega.

Dobro jutrooooo, ☔ još malo pa Sneška da pravim, za sad gumene čizme i kišni mantil.

Jesmo bogougodno sanjali, lepo hrkali, još bolje posrkali? Kafu :kafaz:

Mene da pravis? :huh:

Čuj njega, frizure i haljine. A što je s okama i kikama? :tost:

Dobar dan, dobri ljudi! 🌸

Sve su imale pundje, cak i voditeljka :lol:
Oke nisam video.

I ovde je krenulo polako :roll:
Bayern

Koliko si ti daleko od Ceske? :flert:
Mozda si mi najbliza od svih komsinica :lol:

Tebe dok citam, sve vreme mi u glavi, kako sam bas dugo i bas puno bila zaljubljena u lika, a njega savrseno boleo rac za moje postojanje
:mrgreen:
Pa zasto, pa kako.

Inace ako je delulu onako ko za filmske i ostale licnosti tj bez preduzimanja nekih ocajnickih poteza u realu...sta fali. Podrzavam sve nedestruktivne podizuce supstance koje su legalne. Hmm skoro da ne mogu da smislim nista osim seksa, maste, hrane, hobija i nesrecne ljubavi (ako ne zna i ne moze da bude stete). Ne nuzno ovim redosledom. Motivacija se racuna.

Pa zasto, pa kako.

Inace ako je delulu onako ko za filmske i ostale licnosti tj bez preduzimanja nekih ocajnickih poteza u realu...sta fali. Podrzavam sve nedestruktivne podizuce supstance koje su legalne. Hmm skoro da ne mogu da smislim nista osim seksa, maste, hrane, hobija i nesrecne ljubavi (ako ne zna i ne moze da bude stete). Ne nuzno ovim redosledom. Motivacija se racuna.
Mozak izmislja kada nije u stanju da se nosi sa realnoscu.
Svakako je destruktivno, pogotovo kad predugo traje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back