electricblue
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Garantovati za Heroja da je normalan je tezak posaoOn nas je prvi dočekao i garantovao za nas da smo normalni
A prvog dana samo Heroj, Sanja, moja Slavica i ja![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garantovati za Heroja da je normalan je tezak posaoOn nas je prvi dočekao i garantovao za nas da smo normalni
A prvog dana samo Heroj, Sanja, moja Slavica i ja![]()

Mene na "Kad naš brod plovi, plovi i ribu looovi, na jarbolima stojimo mi.."Podseti me na - ti si samo sitna ribaaaa u ovom moru plavooom

Tis bre ljubomoran sto covek ima zenu..naravno da je slusa, nije lud da se suprotstavlja.Nisam ja Japanac sto ga zena drzi vezanog u podrumu
![]()
Happy wife, happy life.Tis bre ljubomoran sto covek ima zenu..naravno da je slusa, nije lud da se suprotstavlja.

Koliko to moze biti tesko skontati..Happy wife, happy life.![]()
Две спасоносне речи нисуTis bre ljubomoran sto covek ima zenu..naravno da je slusa, nije lud da se suprotstavlja.

And dead husband.Happy wife, happy life.![]()
Why dead?And dead husband.![]()
Kad uzmemo u obzir koliko nas ima, koliko stampanje kosta, nece svakom ostat ni za cevape bez lepinje.Knjige u nastavcima, tomovi čitavi, da štampamo i prodajemo, eto biznis ideje![]()
Sta ima? Kako si?Ne mere biti mrtav kad se ne suprotstavlja. Biti mrtav je dosadno.

Супротстављање?Ne mere biti mrtav kad se ne suprotstavlja. Biti mrtav je dosadno.

Jeste, svi koji su oženjeni su umrli, ne postoje, nema ih. Nula, nada.
Nemojte me ljutite.

Zato muskarci duze zive u braku nego kao samci.Jeste, svi koji su oženjeni su umrli, ne postoje, nema ih. Nula, nada.
Nemojte me ljutite.
Nek im je sa srecomZato muskarci duze zive u braku nego kao samci.
More...

. Star, mala glava, golosijanski vratic i tanak, cezarov oreol frizura. Kao brt holandandsi osvajac i domorodkinja. Smeskaju se, ona ga poji vodicom ko kosovka devojka. I plovi na nekom onom pomagalu za snorking, a guza viri. Nadzivile ih zene.Jeste, svi koji su oženjeni su umrli, ne postoje, nema ih. Nula, nada.
Nemojte me ljutite.
BićešNisam ja Japanac sto ga zena drzi vezanog u podrumu
![]()

Znači, guza dana.Malo me ubila staticnost i stalno sam umorna. Menja mi se plaza, a to je nemoguce. Odspavala sam sad i opet mi zao dana. Pre toga smo isli u Starbaks pre rucka, to samo pola km po suncu. To je hajlajt promena.
Od zanimljivosti juce je lik ustao sa klupe da nam otvori mineralnu vodu upaljacem. Posto je cerka umalo razvalila neki lim dole ulicne rasvete, nije mogla da otvori. Radijus kretenja 200 m.
Ima jedna sa ogromnom guzom, moze da bude npr Moana/Vajana. Kako su nam krstili i pokrstili onaj crtani. Znaci egzoticna, nije crnkinja. Niska, mlada, ooogromni atribut i tange. Kad veze maramu cik se ne okreni. Tange nez sta da kazem, osim nek uziva, ono ima detalja, ali niko se ne zali na celulit i ostalo, verujte haha. Okupili se razni da pitaju spasioca koji je hotel. Da znaju gde da gledaju. E sad. Muz izgleda kao stringla od brazilke i ne salim se. Star, mala glava, golosijanski vratic i tanak, cezarov oreol frizura. Kao brt holandandsi osvajac i domorodkinja. Smeskaju se, ona ga poji vodicom ko kosovka devojka. I plovi na nekom onom pomagalu za snorking, a guza viri.
Smeska se i cela plaza, zene, radosna neka guza bas. Sto ti je priroda. Ko iz nekog crtaca su. Realno ne znam gde nadje muza, para sa ili bez.
E da Hamza nas spasitelj, higijenicar i ostalo, ciji primarni zadatak je bio da baca peskire ko ne koristi lezaljku i dalje to cini od sedam kad prestaje da radi. I iznajmljuje daske. Mada primeti sve zivo, a ajkulicu su on i susedni spasitelj intezivno posmatrali dvogledom kad je priveo kupacicu daleko iza bova. Ko zna mozda je berlinac ipak lokalni namamitelj. Dakle za Hamzu imam niz planova sta da radim ako mi baci peskire. Mada do sada kontam neko precutno uvazavanje. E pa juce mi se javio na tri jezika. Do sad samo sa muzem. Bila sam fazon ops samo mi jos ovo fali.

A, ti bi da te drži na kaminu?Nisam ja Japanac sto ga zena drzi vezanog u podrumu
![]()
Garantovati za Heroja da je normalan je tezak posao![]()