ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.363
Ocekujemo li novi val migranata sa roze?
Pa di si ti? Sta ima? Kamo ces tako rano? Posao?
Radno?
Dobro jutro
Mnemonenziii poyy poyy a jok bre noćna pticoslava sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocekujemo li novi val migranata sa roze?
Pa di si ti? Sta ima? Kamo ces tako rano? Posao?
Radno?
Dobro jutro

Varam li se ili sam te vidio na fenix-u?Mnemonenziii poyy poyy a jok bre noćna pticoslava sam![]()
U redu, znači ti voliš kad ona ima mnogo posla, ne želiš da joj olakšaš?Nema otimanja posla mojoj komsinici![]()
U redu, znači ti voliš kad ona ima mnogo posla, ne želiš da joj olakšaš?![]()
Varam li se ili sam te vidio na fenix-u?
Cemu onda ironija? Zadnje sta sam te vidio osim ovdje je bilo na pokoj mu dusi vojvodina.net. Nisam bio siguran, zato sam te i pitao.jesam i tamo sam se reg. i toliko

Ne otimam, ja se pošteno laktam.Volim kada ima malo posla koji joj niko ne otima![]()

Cemu onda ironija? Zadnje sta sam te vidio osim ovdje je bilo na pokoj mu dusi vojvodina.net. Nisam bio siguran, zato sam te i pitao.
Katastrofa danas. Ajde rozite izadite na vidjeloGde si Virti, vidi šta smo ga raspisali stranica?![]()
![]()

Gde si Virti, vidi šta smo ga raspisali stranica?![]()
![]()
Dug je dan, znaš ti gde je ponoć.Katastrofa danas. Ajde rozite izadite na vidjelo![]()
To je samo val migranata. Uklopit ce se brzo.Lorki a tu sam al vi ga pišete na max može se knjiga cela naštampat![]()
Knjige u nastavcima, tomovi čitavi, da štampamo i prodajemo, eto biznis idejeLorki a tu sam al vi ga pišete na max može se knjiga cela naštampat![]()
Znam. Za 7 sati i 50 minutaDug je dan, znaš ti gde je ponoć.![]()

Ne otimam, ja se pošteno laktam.![]()
Knjige u nastavcima, tomovi čitavi, da štampamo i prodajemo, eto biznis ideje![]()
On nas je prvi dočekao i garantovao za nas da smo normalni
a ti si DraganaOn nas je prvi dočekao i garantovao za nas da smo normalni
A prvog dana samo Heroj, Sanja, moja Slavica i ja![]()