Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.948
Nedostajaću ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedostajaću ti.

Isto ko i ja, čak i volim krempite isto koliko i onU tom filmu ja najvuse licim na Peru Mitica![]()
NećešNedostajaću ti.![]()
Oduvek. I neću da gubim fenoveSlavice otkad je tebi tako tanak i mali, khm
Fitilj mislim, da nam se Snowko ne zbuni kog si pola![]()
To zavisi od broja postova. Kako broj bude rastao, menjaće se natpis. Ja sam trenutno poremećen članE, šta mi znači ovo ispod nicka "obećava"?Ko mi je to turio?![]()

VoliPa što se deaktiviras svaki treći dan? Koji ti je q?![]()
Da nas nije bilo nikad ne bi prešao tako brzo u poremećeneTo zavisi od broja postova. Kako broj bude rastao, menjaće se natpis. Ja sam trenutno poremećen član![]()
Pa što stalno dođeš pa nestanešAli nisam otpratila, kad vratim nalog ja sam tu, samo nestanem deaktivirana![]()
Ne laži
I kupuješ mi redovno kUranfileIsto ko i ja, čak i volim krempite isto koliko i on

Pa što stalno dođeš pa nestaneš![]()
Slavice otkad je tebi tako tanak i mali, khm
Fitilj mislim, da nam se Snowko ne zbuni kog si pola![]()

Isto ko i ja, čak i volim krempite isto koliko i on

Ajte sada svi meni slike na pp da vidim ko je ko
Salim se, imam katanac na pp ovde kao i na roze forumu
Upravo tako. Za više od godinu dana sam bio valjda tek na nešto jače od pola puta. Bio sam ovde neka vrsta roze spavača, koji se aktivirao onda kada je došlo do prvog talasa migranataDa nas nije bilo nikad ne bi prešao tako brzo u poremećene![]()
Дај бреImam, 134 kg žive vage, smršao sam 4 kg a ne znam kako

NeДај бре
зезаш се или?
Hvala ti za pomoć tamoTo zavisi od broja postova. Kako broj bude rastao, menjaće se natpis. Ja sam trenutno poremećen član![]()

У том случају брате
Ali zašto ti dosadi za dva-tri dana? Samo odjednom izvršiš suicid pa vaskrsneš ponovo. Zbunjuješ pošten narodDođem da vidim šta ima, pa kad mi dosadi ja deaktiviram.