Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.966
Svi za Snowka, Snowko za sve!Zato me svi vole, nekada me tako i zovu a i dosli su ovde sa roze foruma zbog mene![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi za Snowka, Snowko za sve!Zato me svi vole, nekada me tako i zovu a i dosli su ovde sa roze foruma zbog mene![]()
Aha a mrmot će da vam ih posluži na srebrnoj tacniA oonda će Heroj da nam donese Nutelu i da nam pravi palačinke![]()
Ti baš moraš sve da pokvariš.Aha a mrmot će da vam ih posluži na srebrnoj tacni

Одређени број порука генерише промену статусаVratila sam se sa treninga sa svom svojom zlobom
SaĆu da vidim da li ste me klevećali u međuvremenu
E, šta mi znači ovo ispod nicka "obećava"?Ko mi je to turio?![]()

Ja trenutno:
![]()
Muzika za moje ušiNisam ni mislila. Žardinjera me nadgleda tako da moram da budem mirna.![]()
Moj nick je zapravo bio Chardonnay, a pošto neki to nisu znali da pročitaju, prozvali su me:Znači Žardinjera je Žandarmerija
Jeste, opasna je, ne zamjerajte joj se![]()

Ovo je ta energija, to se tražiMene je danas zaboljela ruka od telefona i foruma, kakav povratak na forumske početke![]()
MoramTi baš moraš sve da pokvariš.![]()
Јој бреJa sam još uvek poremećen član![]()
Moj nick je zapravo bio Chardonnay, a pošto neki to nisu znali da pročitaju, prozvali su me:
1. Žardinjera
2. Žandarmerija

Tako i mene bolela ruka tamo negde 2003 kad sam sa dial up prešao na adsl internetMene je danas zaboljela ruka od telefona i foruma, kakav povratak na forumske početke![]()
ŠicDođi 'vamoooooo na stis-stis!![]()
Enchante madammeMuzika za moje uši
Moj nick je zapravo bio Chardonnay, a pošto neki to nisu znali da pročitaju, prozvali su me:
1. Žardinjera
2. Žandarmerija
Pa vi vidite kakvi su to banditi. Teška priča baš
![]()

Šta si radio sa rukom naopako?Tako i mene bolela ruka tamo negde 2003 kad sam sa dial up prešao na adsl internet
Odbija se
Otpratila sam te
Pa stiskao miša, brzo se stranice otvaraleŠta si radio sa rukom naopako?![]()
U reduOtpratila sam te![]()