Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod jedne nema ova s tucom koja je fenomenalna, drugoj za poklon stižu s kikirikijem koje ne voli. Ista stvar s Raffaellom.
Meni ne odgovaraju one preslatke. Moramo se nekako dogovoriti da razmijenimo adrese i kružimo sa slatkim paketićima. :cistinaocare:

Najbolja solucija je da sve proslijedi meni, ja pregledam i odvojim šta ja volim, a vama šta vi volite. Sve je u povjerenju. 🤗😂

Najbolja solucija je da sve proslijedi meni, ja pregledam i odvojim šta ja volim, a vama sta vi volite. Sve je u povjerenju. 🤗😂
Za mene može Milka sa tucom, može i ta s kikirikijem da probam. Može Ferrero, Raffaello, Lindt kuglice i čokolade, i ona bombonjera sa školjkicama, ostalo slobodno zadržite 🤣

Mada koliko nemam više kapaciteta za slatko, cijenim da bih to grickala taman do Nove godine 🤣

Za mene može Milka sa tucom, može i ta s kikirikijem da probam. Može Ferrero, Raffaello, Lindt kuglice i čokolade, i ona bombonjera sa školjkicama, ostalo slobodno zadržite 🤣

Mada koliko nemam više kapaciteta za slatko, cijenim da bih to grickala taman do Nove godine 🤣

Lindt i školjke ne dam, ostalo vrlo rado šaljem 🥰 😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back