Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Mi Akve uvek tako sa narodom, zbunjujuće delujemo na njih.Nije i u tome je fora, u samom nazivu se čovjek da zeznuti![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi Akve uvek tako sa narodom, zbunjujuće delujemo na njih.Nije i u tome je fora, u samom nazivu se čovjek da zeznuti![]()

Баш на време.Jeste, danas je 3.![]()
Bik je lEnj, eksplozivan je kad mu se pređu sve granice, odnosno kad se nakani da reaguje.Pa on isto, zna biti eksplozivan, može slobodno proći uz lava, kao vatra.![]()
Аман, ја тетки приступам са научне стране. Истраживачке!Možete se tješit ti i Snowko![]()

Da, u tome je naša čarMi Akve uvek tako sa narodom, zbunjujuće delujemo na njih.![]()

А вага?Bik je lEnj, eksplozivan je kad mu se pređu sve granice, odnosno kad se nakani da reaguje.
Ovan se pali i kad treba i kad ne treba, kao šibica![]()
Једно по једно, молим вас.Ajmo svi na vagu kod Helsinga, da vidimo koja životinja (ili predmet) je najopasnija.
Ne treba, hvalaАман, ја тетки приступам са научне стране. Истраживачке!![]()

Njanjava?А вага?
Реци, реци!
Ти се не разумеш у хороскоп!Njanjava?

Šta vaga? Vi dElate kako vam odgovara u datom trenutku u skladu s interesom koji imate, a uvijek neki imate, zato ste predmet, duše bezА вага?
Први пут читам овакву дефиницију ваге!Šta vaga? Vi dElate kako vam odgovara u datom trenutku u skladu s interesom koji imate, a uvijek neki imate, zato ste predmet, duše bez![]()

Ne razumem se, ali znam da ste.. superТи се не разумеш у хороскоп!![]()

Поправљаш се!Ne razumem se, ali znam da ste.. super

Зар нисмо??Vjerujem, obično uviju u mašnicu kako ste fini, šarmantni i diplomatični![]()
Balans, estetika, pravda, neodlučnost. Bolje?Први пут читам овакву дефиницију ваге!![]()
Jeste, u skladu s interesomЗар нисмо??

Свиђа ми се естетика и правда. И донекле баланс.Balans, estetika, pravda, neodlučnost. Bolje?
Kad netko ne zna bi li piškio ili kakio.Реци, реци!
ХммJeste, u skladu s interesom![]()
Pričaćemo samo ono što želiš da čuješСвиђа ми се естетика и правда. И донекле баланс.