electricblue
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Cuj nijeČudo da @Arhangel94 nije već tamo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj nijeČudo da @Arhangel94 nije već tamo![]()

Nema gej teme da prodje bez ovih nasih muskih![]()

Jedva dočekao, to je njegov teren, a malo i Snowkov, primetim.Cuj nije![]()
Jedva dočekao, to je njegov teren, a malo i Snowkov, primetim.![]()

Koliko se sjecam, tebe su zadovoljavajuc i kafka htjeli u svoj tim.Čudo da @Arhangel94 nije već tamo![]()

Do sredine avgusta negde
A ti bio i ostao ljubomoran što tebe nisu hteli kad svaki put to pominješKoliko se sjecam, tebe su zadovoljavajuc i kafka htjeli u svoj tim.![]()

Da, najpovezaniji sa tim i sa transportom. Kašnjenje prevoza, letova, gužve na granici i slJe l retro merkur povezan sa kvarenjem tehnike?
Meni u 3 dana 2 uređaja preminula![]()

Ne geypederisem ja, no Snovko tamoA ti bio i ostao ljubomoran što tebe nisu hteli kad svaki put to pominješ![]()
Snowko, on ti je inače bio dio Whitesnake grupe, s njima nastupao.

Koliko štancate poruka, prosto ne mogu da ispratim sve![]()

Ne znam što prebacuješ sad na njega fokus sa tvoje ljubomore što te nisu hteliNe geypederisem ja, no Snovko tamo

Nastupa sad sa njima u Zaječaru u avgustuSnowko, on ti je inače bio (ili je još uvijek, ne znam) dio Whitesnake grupe, s njima nastupa/o.
Ne znam koliko je Dino tamo glavni, samo je član benda.Kako kada je tamo pevac bio glavni i imao prava na ime?
Inace je dobra obrada![]()
@Pepeljuginazlapolusestra sad mi je jasno zašto si htela da nas napustišZa njega bolje lavica da joj pere noge u lavoru i da ga peguje![]()
hahahahhahahhahahhahahhahahhahahahahhahahaha
Naći će se valjda i za njega neki davalacNe znam što prebacuješ sad na njega fokus sa tvoje ljubomore što te nisu hteli![]()
Nije glavni, i dalje je Coverdale ali Coverdale ne može više da peva. Propale su mu glasne žice pa preuzeo više menadžersku stranu benda.Ne znam koliko je Dino tamo glavni, samo je član benda.
Đe si pošla, nema nazad, welcome to the dark side.hahahahhahahhahahhahahhahahhahahahahhahahaha
Moram listati temu i tražiti onaj link za brisanje naloga hahahah

To sam i pretpostavila. A karijeru započeo kao klinac na Eurosongu za djecu.Nije glavni, i dalje je Coverdale ali Coverdale ne može više da peva. Propale su mu glasne žice pa preuzeo više menadžersku stranu benda.