Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dijete proljeća, samo na engleskom
Svakako nisam sigurna ni koliko me znaš.
Nisam do sad ni pisala javno nikome, uglavnom sam uskakala ljudima u pp![]()

Moguće.Tebe su možda prisvojili kao Slavicu zbog ranije napravljenog naloga![]()
Ili je bolje trebalo da se organizujemo, ali je dolazak bio brzinskiMoguće.
Meni postalo neugodno predstavljati se kad dođe neko naš, ne znam da l bih na temi ili privatno.
Tačno treba u opis profila staviti staro ime![]()
Ili je bolje trebalo da se organizujemo, ali je dolazak bio brzinski![]()
Ja sam dijete proljeća, samo na engleskom
Svakako nisam sigurna ni koliko me znaš.
Nisam do sad ni pisala javno nikome, uglavnom sam uskakala ljudima u pp![]()

Ja tebe svakako jesam![]()

U tom slučaju si s Marsa.Ah ne ne Helsi
Meni je omiljena crvena boja, tako da...
Ko zna odakle sam![]()
I ja baš gledam i ne mogu se načuditi, hahaha..Posle mesec dana me čovek pita ko sam![]()
A mene pak ovo tvoje podsjetilo na..Kad vidim ovo Stücke odmah se setim
![]()
U tom slučaju si s Marsa.
I ja baš gledam i ne mogu se načuditi, hahaha..
A mene pak ovo tvoje podsjetilo na..
Mislim da sam te vidjao na roze forumu![]()
Čini ti se, nju smo sa tvitera doveli![]()

Kako da ona zna tko je Sumi? Ni ja to nisam znala dok mi nisi objasnio da je prije imala drugi nick.Ja sam lako uocljiv
Pitaj Krofnu, Sumi i Senku![]()
Nisam, šta ću, živela u neznanjuJosipa@Bebica Be kad sam ti kačila ovaj video jer nisi čula do tada hahaha
Zezaš?Tamo sam od skoro da se svadjam sa idiotima, nemoj mi to raditi![]()

Ajd ti, ali i ja sam dosta kasnije saznala za ovo.Nisam, šta ću, živela u neznanju![]()
S kim se svađaš i gdje?Tamo sam od skoro da se svadjam sa idiotima, nemoj mi to raditi![]()
Uvek se setim kako smo se smejaleNisam, šta ću, živela u neznanju![]()
A to tebe interesuje jelZaprati Heroj (pitaj ga diskretno), pa javi kako je upisan.![]()
A to tebe interesuje jel
Meni su iskakali komentari sa gifovima koje Heroj koristi na forumu, uvijek sam se pitala da liZezaš?
Zaprati Heroj (pitaj ga diskretno), pa javi kako je upisan.![]()
Misli da sam vidovitaKako da ona zna tko je Sumi? Ni ja to nisam znala dok mi nisi objasnio da je prije imala drugi nick.
Sudeći po vašim današnjim postovima na ovoj temi, pretpostavljam da ga je Lo već pozvala. Ja sam uglavnom pominjao ovo mesto onima koji su izjavljivali da im neko od vas nedostaje, ili su pisali da će da se obrišu sa Ane, pa da ostanemo u kontaktu. Inače, s obzirom da sam i na roze i ovde, ja sam zagovornik sedenja na dve stolice, a ne brisanja profila@Pobednik79 Možda ne bi bilo loše da pozovete i Jettera da dođe ako želi, on je ok skroz a ne ide da se ostavi tamo među onim ženama.![]()

Meni je su iskakali komentari sa gifovima koje Heroj koristi na forumu, uvijek sam se pitala da li![]()