- Poruka
- 403.760
Faberžeovo Zimsko jaje- predivno je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, klečanje na krcanim ljuskama od orahaPa što nisi smislio bolju kaznu![]()

Eto, ima nas dvoje koji bi da vidimo, to je po pravilima kafane dovoljno i sad mora opet da se postavi fotka.Gde ode ova moja Slavica?
I nisam videla stajling, uvek zakasnim![]()
Oćemo zliku!Eto, ima nas dvoje koji bi da vidimo, to je po pravilima kafane dovoljno i sad mora opet da se postavi fotka.

Gde ode ova moja Slavica?
I nisam videla stajling, uvek zakasnim![]()

Mlako ti sve toJesam, klečanje na krcanim ljuskama od oraha

Eto, ima nas dvoje koji bi da vidimo, to je po pravilima kafane dovoljno i sad mora opet da se postavi fotka.

Probaj pa se javiMlako ti sve to![]()

Vidim da je pominjala da će ispod kaputa da bude polugola.Eh da znaš kako je nebogougodno otišla![]()

Pa nema dva glasa, samo ti
Ne poštuje jevanđeljeSa komšijom, nadamo se![]()
Mislim da je sad kasno da nam fotka to što nosi jer to više nema na sebiVidim da je pominjala da će ispod kaputa da bude polugola.
Ja ne znam sta ću s njom, kojom kaznom da je kaznim?!
I s kim je otišla???![]()
Pa nema dva glasa, samo ti![]()

Ko je maca?Bice kada dodje maca
Oboje volimo da vidimo jedan osmeh na forumu![]()
Ko zna koja su njena jevanđelja...Ne poštuje jevanđelje
Eto, ima nas dvoje koji bi da vidimo, to je po pravilima kafane dovoljno i sad mora opet da se postavi fotka.
Ovo koje govori Heca?
A tooooo...Bice kada dodje maca
Oboje volimo da vidimo jedan osmeh na forumu![]()

Ovo koje govori Heca?
Bas ti ja znam pravila...
A tooooo...
pa sto ne kazes direktno lepo nego da resavam rebus tipa...neko je bio polugo i trebalo je da kleci na ljuskama od oraha pritom da neko to slika ali najmanje dvoje da je prisutno jer je tokafansko pravilo ali je doticna osoba pobegla i promenila drzavu za svaki slucaj![]()