Kafić Priče iz prošlog veka

Meni je ipak najjače bilo što su na osnovu lajkova tamo profilisali ko kako misli.

FBI je trebao da pošalje svoje profilere da uče od članica kako se na osnovu lajkova pravi profil ličnosti
Ame.. Ovaj.. KGB na zadatku..

1753286983906.png

Poslednja izmena:
Ja sam sa godinama, msm ne znam kako da se izrazim, a da ostanem dobra prema sebi hahaa. Desilo se nesto sa vremeplovom i eto. Tako da sta treba da se uradi da deca budu dobry?
Не знам смем ли
али пробаћу да одговорим
само их треба волети
и никада их не понижавати, пустити их да сами бирају пут.

Можда грешим али тако мислим.

To su bile reputacije :fdlan:
Pa je svako u zavisnosti od svoje reputacije mogao toliko i da da, pa od nekog za jedan post dobiješ 1 a od nekog 50000 (bukvalno) :zcepanje:
Joj, bila sigurna da su lajkovu.
Наравно
кључ је ипак пре свега
умереност
може човек све ако узме помало
као што не ваља ни пет кила мандарина одједном нпр...
Ja sam jedne godine samo na nektarinama i mandarinama živela
Ja sam sa godinama, msm ne znam kako da se izrazim, a da ostanem dobra prema sebi hahaa. Desilo se nesto sa vremeplovom i eto. Tako da sta treba da se uradi da deca budu dobry?
Koja deca?
:whistling:

Mislila sam na forumsku decu.

A za ovo hvala ti, bas je lepo.

Ali...recimo komplikovan deo je pustis, ali ti ne da se izmaknes. A onda ide prebacivanje odgovornosti da je roditelj svakako kriv, za sta god. Tipicno za tinejdzere je da odbacuju pa traze kad je njima interes. Tamni vilajet. Kako kome zapadne. Okolo je strogoca i manje paznje mozda dalo bolje rezultate, na zalost.

Nego pitala sam jel treba nesto da radimo u pogledu forumske dece hahaha.

Ali...recimo komplikovan deo je pustis, ali ti ne da se izmaknes. A onda ide prebacivanje odgovornosti da je roditelj svakako kriv, za sta god. Tipicno za tinejdzere je da odbacuju pa traze kad je njima interes. Tamni vilajet. Kako kome zapadne. Okolo je strogoca i manje paznje mozda dalo bolje rezultate, na zalost.

А то...
па ја сам птеродактил овде
па ћу изгледа да будем чувар
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
ПС
пелене не мењам и не празним ноше
:plez::plez::plez::plez::plez::plez::plez:

Znam da si mislila na forumaše.
Ovde smo ti svi omladina

A što se tiče tinejdžera, broji se do hiljadu i radi sigurnosti i unazad.
I jeste tamni vilajet u nekim trenucima.....

Ma, za ovu forumsku decu, neka nas, pusti da divljamo....

Back