The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 80.338
НаравноZavisi
Al bitno je da je zdraviji sigurno od sladoleda
кључ је ипак пре свега
умереност
може човек све ако узме помало
као што не ваља ни пет кила мандарина одједном нпр...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НаравноZavisi
Al bitno je da je zdraviji sigurno od sladoleda
Ame.. Ovaj.. KGB na zadatku..Meni je ipak najjače bilo što su na osnovu lajkova tamo profilisali ko kako misli.
FBI je trebao da pošalje svoje profilere da uče od članica kako se na osnovu lajkova pravi profil ličnosti
Ista stvar i kod mene.Forum sam zatekla kakav je sad. Možda je ranije bilo bolje, ne znam, ja se navikoh na ovo.
Meni je ipak najjače bilo što su na osnovu lajkova tamo profilisali ko kako misli.
FBI je trebao da pošalje svoje profilere da uče od članica kako se na osnovu lajkova pravi profil ličnosti
U forumskim godinama samo što smo pampers skinule.Ista stvar i kod mene.
U forumskim godinama samo što smo pampers skinule.
I hopla, upale u prošli vek! Idemo prema nazad, kao Benjamin.U forumskim godinama samo što smo pampers skinule.
A kod mene ponovo u upotrebiU forumskim godinama samo što smo pampers skinule.
Generacijo!A kod mene ponovo u upotrebi
A kod mene ponovo u upotrebi
Ti si tu negde pred penzijom
Па шта сад
ја онда треба да будем чувар обданишпта?
![]()
Ti si ti negde pred penzijom
Не знам смем лиJa sam sa godinama, msm ne znam kako da se izrazim, a da ostanem dobra prema sebi hahaa. Desilo se nesto sa vremeplovom i eto. Tako da sta treba da se uradi da deca budu dobry?
Joj, bila sigurna da su lajkovu.To su bile reputacije
Pa je svako u zavisnosti od svoje reputacije mogao toliko i da da, pa od nekog za jedan post dobiješ 1 a od nekog 50000 (bukvalno)![]()
Ja sam jedne godine samo na nektarinama i mandarinama živelaНаравно
кључ је ипак пре свега
умереност
може човек све ако узме помало
као што не ваља ни пет кила мандарина одједном нпр...
Koja deca?Ja sam sa godinama, msm ne znam kako da se izrazim, a da ostanem dobra prema sebi hahaa. Desilo se nesto sa vremeplovom i eto. Tako da sta treba da se uradi da deca budu dobry?
Ne plači, dobićeš je i ti kad porasteši on je imao pišu![]()
А то...Mislila sam na forumsku decu.
A za ovo hvala ti, bas je lepo.
Ali...recimo komplikovan deo je pustis, ali ti ne da se izmaknes. A onda ide prebacivanje odgovornosti da je roditelj svakako kriv, za sta god. Tipicno za tinejdzere je da odbacuju pa traze kad je njima interes. Tamni vilajet. Kako kome zapadne. Okolo je strogoca i manje paznje mozda dalo bolje rezultate, na zalost.
Nego pitala sam jel treba nesto da radimo u pogledu forumske dece hahaha.
Znam da si mislila na forumaše.Mislila sam na forumsku decu.
A za ovo hvala ti, bas je lepo.
Ali...recimo komplikovan deo je pustis, ali ti ne da se izmaknes. A onda ide prebacivanje odgovornosti da je roditelj svakako kriv, za sta god. Tipicno za tinejdzere je da odbacuju pa traze kad je njima interes. Tamni vilajet. Kako kome zapadne. Okolo je strogoca i manje paznje mozda dalo bolje rezultate, na zalost.
Nego pitala sam jel treba nesto da radimo u pogledu forumske dece hahaha.
Izašli smo svi iz pelenaА то...
па ја сам птеродактил овде
па ћу изгледа да будем чувар
ПС
пелене не мења и не празним ноше
![]()
Ne plači, dobićeš je i ti kad porasteš![]()