Heroj.Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.713
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi valjalo, dobila bi vrtoglavicu ili bi ti oči zapele negdje u glavi.Meni mnogo žao što nema reakcija da prevrneš očima
Ne zbog ovog posta, nego generalno voljela bih hahahha
Ali možeš da snimiš zvuk preko vocarooNe bi valjalo, dobila bi vrtoglavicu ili bi ti oči zapele negdje u glavi.
Ali bez zezanja, neke reakcije bi baš dobro došle.
Ili možda opcija da snimimo zvuk.
Da nam pevaaaaa, mi ćemo da igramoAli možeš da snimiš zvuk preko vocaroo![]()
Da, ja sam tražila tu reakciju godinu dana i tvrdila sam da ću da je upotrebljavam stalno, ali mi je ne dadoše.Mislim da bi se za ovo prevrtanje očima i @Serafim složila s vama.![]()
Da nam pevaaaaa, mi ćemo da igramo![]()
Imali smo mi tako aferu brojač lajkova tamo, kad su nam ukinuli broj lajkovaDa, ja sam tražila tu reakciju godinu dana i tvrdila sam da ću da je upotrebljavam stalno, ali mi je ne dadoše.![]()
Znam, mislila sam da bude opcija ovdje bez da moramo tamo.Ali možeš da snimiš zvuk preko vocaroo![]()
Ne bi valjalo, dobila bi vrtoglavicu ili bi ti oči zapele negdje u glavi.
Ali bez zezanja, neke reakcije bi baš dobro došle.
Ili možda opcija da snimimo zvuk.
A, što su ukidali?
A gde znam, umesto da napredujemo mi nazadovaliA, što su ukidali?
Kakav brojač lajkova?
Javljam se na zadatakNije ovo ništq, da vidiš tamo koliko nas bilo, fale još bar 3-4 ženske Vodolije![]()
Ukupan broj lajkova po članu nam ukinuše.Kakav brojač lajkova?
Vodolija ili rozikava?Javljam se na zadatak
Meni je smiješan onaj meme gdje lik upisuje onaj smajlić koji umire od smijeha, a faca mu mrtva ozbiljna.Prevrnem ja svakako, ali tugica što niko ne vidi![]()
On je već na aparatimaVodolija ili rozikava?
Ili oboje, Heroj odmah da kolabira.![]()
A vi ih skupljali i natjecali se? Auuu, vatreno!Ukupan broj lajkova po članu nam ukinuše.
Tad drama bila![]()
Otišao po konopčeOn je već na aparatima
Sam će da se veže kod tebe u gepeku?Otišao po konopče![]()