iamnotentirelyhere
Elita
- Poruka
- 16.080
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ponekad.Ах, да...
више волим причу него да затрпавам кафанче музиком
па то нећу радити...
затрпавати...
можда понекад ту и тамо понешто
можда...
Ne, nisam mogao i Bilija i Gunse i Wasp i Blind Guardian da finansiram, moralo je nešto da otpadne

Da, u avgustu kod nas u BGGardijani su na turneji?![]()
Da, u avgustu kod nas u BG
Ne dolaze, posle nas idu za AmerikuTreba da vidim kada dolaze u Prag ako nisam vec propustio.
Ne dolaze, posle nas idu za Ameriku

Plačem
Ne znam ja taj.![]()
Plačem
Snowko, ima li ljubavi kod tebe, ne pričaš nam?![]()
Ja Megadeh čekam 20 godina, od 2005 i SKC-a na kraju ću morati negde van da odem kad već nisam do sad.Propustio sam
W.A.S.P. cekam bukvalno 20 godina da vidim a Gardijane 19.
Jos nije formalno muz ali dobro...da ne zalazimo u detalje
a vidis..mozda veceras i popijemo nesto i svratimo u ovu kafanu da pevamo malo 
Хвала.Nemoj ponekad.
Zaista puštaš super muziku.
Za svakog ponešto.
I drago mi da pišeš malo više.

Ја још не умем да постави видеоJuče sam vežbala postavljanje gifova, danas slika![]()

Ja Megadeh čekam 20 godina, od 2005 i SKC-a na kraju ću morati negde van da odem kad već nisam do sad.
Jos nije formalno muz ali dobro...da ne zalazimo u detalje
Recicu mu da navrati...treba mu neka motivacija...neko pice i dobra muzikaa vidis..mozda veceras i popijemo nesto i svratimo u ovu kafanu da pevamo malo
![]()

joj nije me bilo aktivno u kafani pa jedno 3-4 godine...moram da se ponovo priviknemGledao sam ih prosle godine, dosli ovde u grad gde zivim. Karte su bile oko 50 evra za parter.
Nema izvlacenja sada![]()

joj nije me bilo aktivno u kafani pa jedno 3-4 godine...moram da se ponovo priviknem![]()

Jesi probao nešto za izbacivanje tečnosti iz organizama?više od iznenadnih stomačnih problema izazvanih pisanjem
daJesi probao nešto za izbacivanje tečnosti iz organizama?
Onda ne bi trebalo da imaš problema sa pisanjem