Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu loše te spavaćiceNa dohvat ruke što bi se rekloBokte, ovde sve landara oslobođeno i dostupno u svakom trenutku, mere!

Ovo što mu je na mišku ujutru svuče sa lica i spreman za grad.nisu loše te spavaćice
DaaaaaModeli misliš.![]()
zbunila sam seSamo krpe na noge i spremanOvo što mu je na mišku ujutru svuče sa lica i spreman za grad.![]()
On nosi sandale, može bos, a ne htz cipele ko pojedinci koji pišu svašta po forumu pa im dušu posle uzimaju.Samo krpe na noge i spreman![]()
Da su pojedinci imali spavaćicu niko im u noge ne bi gledaoOn nosi sandale, može bos, a ne htz cipele ko pojedinci koji pišu svašta po forumu pa im dušu posle uzimaju.![]()

Jer bi bili u ustanovi zatvorenog tipa.Da su pojedinci imali spavaćicu niko im u noge ne bi gledao![]()

Obožavam!
Drugi put.Baš sam se slatko ismejala!
Hvala društvooooo, budite dobri, k'o i uvek, drugačije ne bi bilo zanimljivo!
I ne zaboravite krpe na noge, od nogu sve kreće!
![]()
Lepi snovi. I ja sam krenula pre sat vremena kad ste počeli da oblačite pidžamuBaš sam se slatko ismejala!
Hvala društvooooo, budite dobri, k'o i uvek, drugačije ne bi bilo zanimljivo!
I ne zaboravite krpe na noge, od nogu sve kreće!
![]()

Nemam više mandarina!Drugi put.Čekamo te treći. Bez tri puta - ništa.
![]()

Još nisi isprobala toster koji si nosila 9km?!Nemam više mandarina!
Jedino toster da isprobam ili ti neku spavaćicu.![]()

Ima novi toster? Da pitam šta je bilo sa starim ili bolje ne?Još nisi isprobala toster koji si nosila 9km?!![]()