Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.551
Uzdanico subotnjih pijanki, šta piješ?Mene niko ništa ne pita, u redu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzdanico subotnjih pijanki, šta piješ?Mene niko ništa ne pita, u redu.![]()
Kia Sportage, blesan, ona već planira kako će ga udaratikao i svako do sada.

Stariji model auta ili žene?Komsija u Srbiji ima stariji model, on prezadovoljan.
Nek ga u zdravlje voza
Mislim na auto, ne na zeta.
Mislim da ću ovog puta šampanj, tj. mimozu da rokam, klizi i to kao sokić niz grlo, a ljulja lepo kao na brodiću da si, samo se lelujaš oslobođenoUzdanico subotnjih pijanki, šta piješ?Višnju
![]()
Aaa, da... zaboravih 28L šampanjca.Mislim da ću ovog puta šampanj, tj. mimozu da rokam, klizi i to kao sokić niz grlo, a ljulja lepo kao na brodiću da si, samo se lelujaš oslobođeno
Ček da ti slikam!
Stariji model auta ili žene?![]()

To nas lelujanje i brine. Često ideš niz basamake, često dobiješ želju da napraviš kupku. Dok lelujaš.Mislim da ću ovog puta šampanj, tj. mimozu da rokam, klizi i to kao sokić niz grlo, a ljulja lepo kao na brodiću da si, samo se lelujaš oslobođeno
Ček da ti slikam!
Ko je taj?Mnogo.
Pošto ovog nisam žrtvovala, sad moram nekoga. Nekako da kanališem taj naboj energije..![]()
Pa gde su fotkeImam puno zivotinjica ja i pse i macke.

Lepo.
Ako ostatak tela funkcioniše kao desni palac, nije kritična.To nas lelujanje i brine. Često ideš niz basamake, često dobiješ želju da napraviš kupku. Dok lelujaš.![]()
Radi sigurnosti zidova objekta i lomljivih predmeta u istom, izađem na terasu pa opalim čep palcem. Nožnim. Profi jašta, lagano, nekad se omakne pa ekplodira.Lepo.Možeš se izboriti sa čepovima šampanjca?
Mada imam utisak da si pro
![]()
Neko. Niko. Joj. Šta da kažem sad.Ko je taj?![]()

Radi sigurnosti zidova objekta i lomljivih predmeta u istom, izađem na terasu pa opalim čep palcem. Nožnim. Profi jašta, lagano, nekad se omakne pa ekplodira.![]()
HvalaaMinkaaaaa, neka je auto seki sa srećom, lepo da ga vozi i da ga ne čuka, lepo da je služi i ona njega![]()

Ja skontala da si izašla sa nekim likom i da ste kliknuli. Ako sam dobro shvatilaNeko. Niko. Joj. Šta da kažem sad.![]()
Neko. Niko. Joj. Šta da kažem sad.![]()
Ne mogu da potvrdim niti da demantujem. Ali nisam prevarila mog Srboljuba, znaš me!Ja skontala da si izašla sa nekim likom i da ste kliknuli. Ako sam dobro shvatila![]()
Poslaću ti slikuJa skontala da si izašla sa nekim likom i da ste kliknuli. Ako sam dobro shvatila![]()

AjdePoslaću ti sliku![]()