Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.442
Pijemo sutraaaa, batoooooo?Kad nanjušim lovu, karakter gazim.Onaj koji i nemam.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijemo sutraaaa, batoooooo?Kad nanjušim lovu, karakter gazim.Onaj koji i nemam.
![]()
Hvataš me u raskorakuPijemo sutraaaa, batoooooo?
Sumnjaš uMene?!Hvataš me u raskoraku![]()

Moja seka je danas dobila novi auto od mužaOk, nije novcat, 2021! Nek joj bude srećan!

Ne možeš piti, nije fer, mene si nagovorio da ne pijem i sad da ti piješ!Hvataš me u raskoraku![]()
Sumnjam u sebe.Sumnjaš uMene?!![]()
Pa i ne pijem. Samo vodu imam. Česmušu.Ne možeš piti, nije fer, mene si nagovorio da ne pijem i sad da ti piješ!
Onda pijemo sadSumnjam u sebe.Mnogo puta sam se okliznuo o alkohol u poslednje vreme. Želim da budem vertikalan u nedelju.
![]()

A ako promenimo planove ti bi kao pila?Ne možeš piti, nije fer, mene si nagovorio da ne pijem i sad da ti piješ!
Kia Sportage, blesan, ona već planira kako će ga udaratiSuper Minka
Sta joj kupio muz?
Vezaćemo te kanapom, a ako te nema pola sata, vučemo te ne brini, za šta nas imas, batooooo!Zauvek![]()
Ja sam mislila piti, ali si me uvjerio da nećemo!A ako promenimo planove ti bi kao pila?Hipotetički
![]()
Ti si čisto zloOnda pijemo sad
Ili u nedelju, za ponedeljak da budeš svež kao ružin pupoljak![]()
Mene niko ništa ne pita, u redu.Ja sam mislila piti, ali si me uvjerio da nećemo!

Preleeep jeeeKia Sportage, blesan, ona već planira kako će ga udaratikao i svako do sada.
Pogledajte prilog 1825156
Volim i ja tebeeeeeTi si čisto zlo![]()

Sad?Onda pijemo sad
Ili u nedelju, za ponedeljak da budeš svež kao ružin pupoljak![]()

Jeste, sviđa mi se!Preleeep jeee![]()
Blago meni s vama. I vama sa mnom.Vezaćemo te kanapom, a ako te nema pola sata, vučemo te ne brini, za šta nas imas, batooooo!![]()
Kažem ti ja, nou siki riki samo daj kikiriki!Blago meni s vama. I vama sa mnom.![]()
Ako sam te ja u bilo šta ikada uspeo uveriti, ozbiljno si me razočarala.Ja sam mislila piti, ali si me uvjerio da nećemo!

Aj dobro, pijemo sutra!Ako sam te ja u bilo šta ikada uspeo uveriti, ozbiljno si me razočarala.![]()