Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.255
Pa realno, pogledaj kako si napisala...
Bivši poslao bombu, rekao da čuvaš, bomba zakazala, a on se interesuje šta je bilo. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja je od jutros preslušala 100 x, znam napamet

Romantičan si ko mješalica za beton, gori i od menePa realno, pogledaj kako si napisala...Bivši poslao bombu, rekao da čuvaš, bomba zakazala, a on se interesuje šta je bilo.
![]()
Pa i nema broj, još nije blokiran na mailu i na onom mudu što mijenja skajp, teams kako već![]()

Znao sam da ćeš reći da je do mene.Romantičan si ko mješalica za beton, gori i od mene![]()

Pijem jePravi se luda na Teams a za mail mu kazi da ne radis sa strankama
Gde ti je kafa?

Pih ja nemam Tik Tok

Ma riješićemo, čekaj!Pih ja nemam Tik Tok
Jel je imanegde jos okaceno?
Ne možeš da pustiš sa foruma?Pih ja nemam Tik Tok
Vidim je ovako ali ne mogu da udjem da preslusam![]()
Pijem je![]()
Ne.Trazi mi da instaliram aplikaciju.Mogu samo da vidimcrno/belu macku kako skace po krevetu preko foruma ali ne mogu da cujemNe možeš da pustiš sa foruma?![]()
Pih ja nemam Tik Tok
Ali se ne cuje.Pesmicu je Minka htela da cujem.Sa kompa se vidi, ne znam kako raguje na telefonu.
Imaš ovaj zvučnik dole levo. Mora ton da se aktivira.Ali se ne cuje.Pesmicu je Minka htela da cujem.
Ali se ne cuje.Pesmicu je Minka htela da cujem.
Tehnoduduk sam, ali sam snimila, ne znam bolji načinPih ja nemam Tik Tok

Trazi mi da instaliram tik tok kad kliknem na to.inace sad gledam sa telefonaImaš ovaj zvučnik dole levo. Mora ton da se aktivira.![]()
Ne može ako je na telefonu a nema tik tok.Ne možeš da pustiš sa foruma?![]()
Napisala samNisam video da si napisala 200 ml.

Jaooooo hvala ti punooooo

Odmah se sjetim onog vica kad je ciganka gatala čovjeku i rekla mu da će biti odgovoran za smrt miliona ljudi. On očajan, ne može ni da pomisli da nastavi živjeti sa tim i odluči se ubiti. Taman kad se popeo na most da skoči u rijeku ugleda na obali ženu kako vrišti i zove u pomoć, upalo joj dijete u rijeku. Konta on, kad ću se već ubiti što da ne spasim jedan život. Skoči, izvuče dijete na obalu. Majka srećna, presrećna grli dijete i kaže mu: Adolfe, reci čiki hvala!

Je l ovca obučena?Jeste me zaboraviliiiii?![]()