The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.303
МаŠto na tebe? Nisam se nikad naljutila na tebe.
ја то да спасем Ло
да се не наљутиш на њу
па рекох кад сам ти већ при руци

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
МаŠto na tebe? Nisam se nikad naljutila na tebe.

Ma gde meni uvek zagori nestoKako gledaju, čekaju pored rerne kao zapete puške![]()
Oni kad je gotovo ( po mirisu znaju) samo krene mjau alarmImam puno zivotinjica ja i pse i macke.Jel ih imaš još?
Sad ti i crveni ne odgovara?Meni je danas neko metno ljutka, ali sam brzo preletjela notifikacije pa nisam zapamtila ko. Kad provjerim biće belaja![]()
Odgovara ako je srceSad ti i crveni ne odgovara?![]()
Pa ti imaš asistente, boli te uvoMa gde meni uvek zagori nestoOni kad je gotovo ( po mirisu znaju) samo krene mjau alarm
![]()
I da kuca još.Odgovara ako je srce![]()
Ne gleda u rernu ko obuzet?Pa ti imaš asistente, boli te uvo
Ja imam kuče i trebalo bi da zna kad je jelo gotovo al' njega baš briga. Ništa mi ne pomaže u kuhinji![]()
Kao ja kad gledam kad će pita biti gotova.Samo bez gutanja muve.
![]()

Ulazi pas u mesaru, a gazda ga istera napolje. Ali, pas se opet vrati. Pogleda gazda i vidi da pas u zubima drži ceduljicu. Uzme ceduljicu, a na njoj piše:Pa ti imaš asistente, boli te uvo
Ja imam kuče i trebalo bi da zna kad je jelo gotovo al' njega baš briga. Ništa mi ne pomaže u kuhinji![]()
Meni psi samo kod kapije patroliraju vise su iz dela obezbedjenja ,a macke zaduzene za kuhinjuPa ti imaš asistente, boli te uvo
ПаPa ti imaš asistente, boli te uvo
Zavisi ko plaća.Da smo u pravoj kafani i da Minka pravi burek, kolike su sanse da bi ti i ja seli ovako?![]()
Joj to me podsjetilo na onu bljak poruku od bivšegI da kuca još.![]()

Vala i ja bi onda sedela takoDa smo u pravoj kafani i da Minka pravi burek, kolike su sanse da bi ti i ja seli ovako?![]()
Jesi ti čula pjesmicu?Meni psi samo kod kapije patroliraju vise su iz dela obezbedjenja ,a macke zaduzene za kuhinju![]()
Šta kuca?Joj to me podsjetilo na onu bljak poruku od bivšeg"Čuvaš li još uvijek poklon koji sam ti dao? Kuca li još?"
![]()
Joj to me podsjetilo na onu bljak poruku od bivšeg"Čuvaš li još uvijek poklon koji sam ti dao? Kuca li još?"
![]()
Vala i ja bi onda sedela tako![]()

Pa i nema broj, još nije blokiran na mailu i na onom mudu što mijenja skajp, teams kako većSamo mu odgovoris pitanjem ''Ko si ti i odakle ti moj broj?''
Koju?Jesi ti čula pjesmicu?