Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.325
Nisam.Jesi li kupio piće za sutra?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam.Jesi li kupio piće za sutra?![]()
Ovo je i test ličnosti. Smajli koji si stavio kao reakciju na ovaj post govori sve o tebi

Heca ima krupne oči i velika usta?Ovo je i test ličnosti. Smajli koji si stavio kao reakciju na ovaj post govori sve o tebi![]()
Ne mogu da pričam o hot dopu, pošto, jeRi, nemam iskustva soTim, nego sam se nadovezala pričom o dopisivanju.Pa ne gusla se satima
Kakva je tačno povezanost hot dopa i dugog dopisivanja?
Ni sa brojem godina nema povezanosti, a ni sa viđenjem![]()
A ti? Ti si nešto obećavala, planirala...Jesi li kupio piće za sutra?![]()
ŠlaaagNe mogu da pričam o hot dopu, pošto, jeRi, nemam iskustva soTim, nego sam se nadovezala pričom o dopisivanju.
Iskoristila kao šlagvort, kontaš?
Pa rekao si da nisam obavezna ispuniti obećanje jer ti nećeš pitiA ti? Ti si nešto obećavala, planirala...![]()
Ličnosti, ne fizičkog izgledaHeca ima krupne oči i velika usta?![]()
S hot dopom nemaš, a sa praktičnim dElom imaš ?Ne mogu da pričam o hot dopu, pošto, jeRi, nemam iskustva soTim, nego sam se nadovezala pričom o dopisivanju.
Iskoristila kao šlagvort, kontaš?

Aliiii hot dop nije besomučno dopisivanjeA što se povezanosti sa godinama tiče, nije da nema veze, što si stariji, imaš više obaveza, stresa, manje slobodnog vremena i onda to slobodno vrijeme gledaš da iskoristiš za nešto konkretno, a ne za bjesomučna dopisivanja.
Samo konkretnoS hot dopom nemaš, a sa praktičnim dElom imaš ?![]()

Opet ti o hot dopu (samo ti je to u glavi), a ja o dopisivanju en general.Aliiii hot dop nije besomučno dopisivanje![]()
Ti si nastavila, ja sam pisao o šlaguOpet ti o hot dopu (samo ti je to u glavi), a ja o dopisivanju en general.
Ja sam se češće viđala sa nekima na daljinu nego sa nekima sa kojima sam bila u istom graduTo može ako ste na blizinu.
A moja iskustva su samo na daljinu. Što dalje, to bolje![]()

To što tebi "konkretno" ima samo jedno značenje, govori o tvojim mislima, a ne o mojim postupcimaA što bi s ovim, m ?![]()

Pa tema je hot dopOpet ti o hot dopu (samo ti je to u glavi), a ja o dopisivanju en general.

Rekao sam jer je iznuđeno.Pa rekao si da nisam obavezna ispuniti obećanje jer ti nećeš piti![]()
To što tebi "konkretno" ima samo jedno značenje, govori o tvojim mislima, a ne o mojim postupcima![]()
Onda zaprepašćenLičnosti, ne fizičkog izgleda
![]()

Obavezu u ponoć?Mene nećete nagovoriti da pijem, imam neku obavezu sutra![]()