Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.391
Ja imam i pešačke kazneTo bi svakako bilo ređe. Ipak ima nade da je neko ko je loš vozač barem naučio da hoda kako treba![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam i pešačke kazneTo bi svakako bilo ređe. Ipak ima nade da je neko ko je loš vozač barem naučio da hoda kako treba![]()
Moja droga tebi treba, si video kako se ja zabavljam.Daj preporuku droge.![]()

Imao sam i ja jednuJa imam i pešačke kazne![]()

Za šta te kaznili?Imao sam i ja jednu
Pretpostavljam da su vozačke daleko češće kod većine vozača.
Ja samo došla da kažem da je sinoć neki bezobraznik moj stalker hakovao moj profil, vi znate kako sam inače fine prirode, ono nisam ja.![]()

Može, ta najskuplja.Moja droga tebi treba, si video kako se ja zabavljam.![]()
A radim ja to u suštini kad mi baš ono dosadno.a ja se zabrinula, dobro je![]()
Ja ništa jela nisam a nimalo gladnaGladna sam![]()
Prelazak na crveno za pešake, i to na mestu gde to nije bilo naročito rizično u smislu bezbednosti, ali rizično po pitanju mogućnosti sakrivanja policije iza vozila koja stoje parkirana u okretnici koja je tada tu bilaZa šta te kaznili?![]()

Vratila se sa sezonskog radaE, je l' se čuješ sa Gossy, gde je, što ne dođe ovde da se smejemo?![]()

Ja ništa jela nisam a nimalo gladna![]()

Kako smo mi dobre duše.Evo moje ignor liste. Nevina je. Još nije niko kročio u nju.
Mentalni ignor treniram uspešno još od anala. Šta me ne zanima samo preskačem, tako i u životu.
Pogledajte prilog 1824286
Ni ja nemam nikoga na ignoru. 
Zladak si......isvini ako Smetam......vidijo sam Tvoju zliku......nadamse da se neljutiš.....zviđa mi se tvoja ćelica.....divan si........Da si ubacila nešto u tiganj...![]()
Dušo.......divnasi.......uzlikaj ponovo macu.......možda je udomim.......zlatka je kao ti........ali ti si još zlađa........A radim ja to u suštini kad mi baš ono dosadno.![]()
Šalješ i meni i Lorki, a kao ti se sviđa moja ćelica...Zladak si......isvini ako Smetam......vidijo sam Tvoju zliku......nadamse da se neljutiš.....zviđa mi se tvoja ćelica.....divan si........

Meni jednog Marsića,Dogovara se komšiluk opet da kite jelku u ulazu, opet ću da kradem slatkiše deci kao prošle godine
![]()
Videćemp šta će ostavljatiMeni jednog Marsića,molim lepo.
![]()
Dogovara se komšiluk opet da kite jelku u ulazu, opet ću da kradem slatkiše deci kao prošle godine
![]()

To sada moderno, sve redom muvajuŠalješ i meni i Lorki, a kao ti se sviđa moja ćelica...![]()
![]()
Zladak Si........lpVidećemp šta će ostavljati