Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.645
Zasto si ga teskom mukom otvorio kad je zasluzeno? Ja i kad nije zasluzeno lako otvorimRadio do malopre i otvorio teškom mukom zasluženo pivo. Kod tebe?
E radila i ja do skoro,jurim rok ali mnogo hvatala krivine danas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto si ga teskom mukom otvorio kad je zasluzeno? Ja i kad nije zasluzeno lako otvorimRadio do malopre i otvorio teškom mukom zasluženo pivo. Kod tebe?

Piletina su ovi od 25, ti si matorNemoj joj davati ideje, moraću biber sprej kupovati, ta kad navali...![]()

Nema tog vajba psihopateNema krvoločnosti znači![]()

Pa ja tebe mogu, ti si mala jošMa nemoj, a kad ti mene prozivaš za hot dop![]()

Pa nije da nema sa tim poređenjima s filmovima.Nema tog vajba psihopate![]()

Teška muka je bila da dođem do njega napokon i zasednem napokonZasto si ga teskom mukom otvorio kad je zasluzeno? Ja i kad nije zasluzeno lako otvorim
E radila i ja do skoro,jurim rok ali mnogo hvatala krivine danas![]()
Za to pogotovoZa hot dop ne![]()

Prikriveni psihopataPa nije da nema sa tim poređenjima s filmovima.![]()

To ti kažem, još ako djeluje sterilno.. ima tu neštA.Prikriveni psihopata![]()
Oduzet' ću ti telefon

Pojela bi za doručak te od 25 i ja sam u opasnosti i na ivici, kamoli oniPiletina su ovi od 25, ti si mator![]()
Vjerovatno, samo što to nikad nećemo saznatiTo ti kažem, još ako djeluje sterilno.. ima tu neštA.![]()

Omladina mora da se čeličiPojela bi za doručak te od 25 i ja sam u opasnosti i na ivici, kamoli oni![]()

Imam drugiOduzet' ću ti telefon![]()

Uhhh breeee.Teška muka je bila da dođem do njega napokon i zasednem napokon
Nisam sad radio radio, u smislu posao svoj nego stigli neki ormani pa to dok se montiralo, postalilo, složile stvari unutra...
Na sve to posao posao i odlazak za zubara za isti zub o kome pričam od leta otkad postoje ove kafane![]()
Njega zafrljačit' uVoduImam drugi![]()

Iskoči mi danas ova koja voli sve što vole mladiPojela bi za doručak te od 25 i ja sam u opasnosti i na ivici, kamoli oni![]()

'ladno imaš telefon za hot dop![]()