Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.577
Koliko prelepa pozadina priceIme znači Dar boginje Izide
Prezime je moje
A u stvari je pravi Cicoje
Zapravo si puno rekla o njemu time.
Ne izlazi zadnjih godina, mnogo se tuče
Ajao...znaci da je bas teritorijalan Cicoje,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko prelepa pozadina priceIme znači Dar boginje Izide
Prezime je moje
A u stvari je pravi Cicoje
Ne izlazi zadnjih godina, mnogo se tuče
On je izkrenEto. Moram počet čitat sve a ne kao Obli odmah odgovarat.![]()
Bračni neAko vam je to takvih bračnih filmova onda je A Marriage Story neizbežan.

Erotske ne gledam, romantiku tu i tamoRomantika i erotika može![]()
Svaki je mačor takav!Koliko prelepa pozadina price
Zapravo si puno rekla o njemu time.
Ajao...znaci da je bas teritorijalan Cicoje,![]()

Do suza sam se smijala, ovako će ObliBračni ne
Romantika i erotika može![]()
Ni ja...nekako budu totalno nerealno/predvidljivi.Da je bar neki psihopata u kombinaciji ili neki uvrnut zaplet jos necega...Ne kažem ja da je loš, nisam gledala!
Nego sam ja lopata i cepanica, ne gledam ljubavne filmove

Imala sam jednog koji nije bio uopste mada on je bio Albino i nije imao culo sluha od rodjenja ali je zato bio jedna pametnica i obozavao je voduSvaki je mačor takav!
I ono kad se dernjaju i šibaju, to uopšte nije zbog ženki nego teritorije
Zato i zapišavaju
Tako granice obeležavaju

E vala ova i prošla godina su izdominirale sa sudbinskim susretima, odnosno onima koje koliko god izbjegavao, opet ti se namjesteMožda misli da vam je susret sudbinski![]()

NePa dobro ti je i rekao.![]()

Lijepo on izgleda, doduše djelimično prop'o za ovih par godina, ne radi za svakog vrijeme kao za meneValja li čemu?![]()

Umem i ja da zaplačemA Heroj preporuči dobre. I ovaj je zaista dobar, neko normalan ne bi ni plakao. Fina priča, za zamisliti se.
Radio do malopre i otvorio teškom mukom zasluženo pivo. Kod tebe?Helou Heco ,sta ima?![]()
Malo poštovanja ne bi bilo s goregaDi je nestala Žardinjera, da nije skliznula u hot dop ?![]()

Bele mačke, pa još ako imaju plave oči,su često gluveImala sam jednog koji nije bio uopste mada on je bio Albino i nije imao culo sluha od rodjenja ali je zato bio jedna pametnica i obozavao je vodu![]()
Lijepo on izgleda, doduše djelimično prop'o

Normalnone radi za svakog vrijeme kao za mene![]()

Nema krvoločnosti značiAli kao što rekoh - sterilno.

Bože mojA šta'š, izgleda da ćeš stvarno morat preć na piletinu![]()
Ma nemoj, a kad ti mene prozivaš za hot dopMalo poštovanja ne bi bilo s gorega![]()

Nemoj joj davati ideje, moraću biber sprej kupovati, ta kad navali...A šta'š, izgleda da ćeš stvarno morat preć na piletinu![]()